Костянтин Фролов: Розуміли, наскільки серйозний суперник нам протистояв

Костянтин Фролов: Розуміли, наскільки серйозний суперник нам протистояв}

Коментарі після матчу 7 туру другого етапу ЧУ серед жіночих команд Вищої ліги ЖФК «Ворскла» - ЖФК «Кривбас» - 6:0.

Костянтин Фролов, в. о. головного тренера ЖФК «Кривбас»:

- Хотіли дай бій «Ворсклі». Розуміли, наскільки серйозний суперник нас протистояв. Але у нас є деякі проблеми, про які не хотілось би вкотре говорити. Тим не менше, дівчата старались. На мій погляд, виклались на сто відсотків. Але клас команди наразі різний, що і демонструє рахунок гри. Ми - молода команда, допускаємо помилки, і вони будуть. Треба працювати та рухатись далі. Попереду - три матчі, в яких будемо намагатись взяти максимум очок.

Наталія Зінченко, головна тренерка ЖФК «Ворскла»:

- Ми зробили те, до чого йшли - стали чемпіонками України. Тепер можна перепочити. По грі… 6:0 - забили швидкий гол, потім ще, і ще. У суперниць, вважаю, не було жодного шансу біля наших воріт. Ми зробили висновки з минулого матчу в Кривому Розі. Наша команда відіграла в захисті на 12+ по 12-бальній системі. Щодо «Кривбасу» - це майбутнє нашого футболу, їм треба тільки працювати та прогресувати.

Анастасія Клімутіна, захисниця ЖФК «Кривбас»:

- Поступились, на жаль. Дуже сильний суперник. Ми допустили багато помилок, але, вважаю, у нас все попереду. Будемо аналізувати помилки, працювати та рухатись далі. У нас молода команда, в якої є майбутнє.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru