Костянтин Фролов: Щільний графік все ж таки дався взнаки, тому команда поступилась

Костянтин Фролов: Щільний графік все ж таки дався взнаки, тому команда поступилась}

Коментарі після матчу 6 туру другого етапу ЧУ серед жіночих команд Вищої ліги ЖФК «Ладомир» - ЖФК «Кривбас» - 3:1.

Костянтин Фролов, в. о. головного тренера ЖФК «Кривбас»:

- Як ми і прогнозували, гра для нас видалась важко. Неприємно, але наша команда припустилась багато помилок: як індивідуальних, так і командних, які призвели до пропущених мʼячів. До того ж, варто зазначити, що такий щільний графік дається взнаки. Дівчата втратили ігровий тонус. Було помітно, що їм не вистачало свіжості, спритності, витривалості, вони програвали підбори та єдиноборства. Тому маємо такий результат. Враховуючи те, що у нас молоді дівчата, ми бачимо, що все ж таки їм важко. З перших хвилин ми не встигали за суперником. «Ладомир» - більш мобільна команда, вони реалізували свої моменти і досягли перемоги.

Олег Бортнік, головний тренер ЖФК «Ладомир»:

- Після пʼяти поспіль поразок, вважаю, що у команди тепер дуже гарний настрій, тим паче, перемогли команду яка на другому місці на сьогодні. У вас дуже хороша бійцівська команда і ми дуже задоволені результатом. Звичайно, готувалися та розуміли, що наша лідерка Вікторія Гірин тільки набирає свої оптимальні кондиції. Сьогодні була ставка на неї і вона спрацювала, чим я дуже задоволений.

Анастасія Жигадло, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Ми мали важкий переїзд. Складним було для нас і поле сьогодні: до такого газону ми не звикли. Адже тренувались тривалий час на штучному. Суперник краще налаштувався на гру та здобув перемогу. Ми не будемо падати духом, будемо рухатись далі та готуватись до «Ворскли». Будемо продовжувати вести боротьбу за друге місце.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru