Костянтин Фролов - тренер ЖФК "Кривбас"

Костянтин Фролов - тренер ЖФК "Кривбас"}

Досвідчений спеціаліст Костянтин Фролов увійшов до тренерського штабу Володимира Єфімако в криворізькому ЖФК «Кривбас».

50-річний фахівець відомий українським вболівальникам по роботі у «Чорноморці», де він, починаючи з 2005 року працював з дублем одеської команди, і вигравав з нею «бронзу» молодіжного чемпіонату України. 

Також у послужному списку Фролова - збірна Казахстану U-17 (2012-2014), де він в якості головного тренера у 2013 році перемагав у Кубку Президента Казахстану і у Кубку розвитку УЄФА.

Після казахського етапу кар’єри Костянтин Вікторович очолив грузинську «Шукуру», але через рік знову повернувся до «Чорноморця», і обійняв посаду спортивного директора академії клубу.

В кінці травня 2017-го, вже маючи диплом УЄФА категорії PRO, Фролов очолив «Динамо» Батумі, Грузія.

У листопаді того ж року став старшим тренером молодіжного складу «Чорноморця», а 23 грудня 2017 був призначений головним тренером основної команди.

У вереснi 2018 року розпочався криворізький етап кар’єри Костянтина Вікторовича. Він був призначений на посаду спортивного директора у дитячо-юнацькій футбольній школі ФК «Гірник» Кривий Ріг.

У 2021 році спеціаліст приєднався до «Кривбасу», у якості спортивного директора, де плідно працював протягом року і допоміг команді вийти з Другої ліги до Першої.

Тепер же шалений досвід Костянтина Вікторовича стане у нагоді жіночій команді нашого клубу. Костянтин Вікторович відгукнувся на пропозицію увійти до тренерського штабу Володимира Єфімако у якості асистента головного тренера і вже долучився до зборів наших дівчат.

Ласкаво просимо до великої родини ФК «Кривбас»!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru