Костянтин Фролов: Вдячний дівчатам за самовіддачу та настрій

Костянтин Фролов: Вдячний дівчатам за самовіддачу та настрій}

Коментарі після матчу 9 туру Вищої ліги жіночого ЧУ ЖФК «Пантери» - ЖФК «Кривбас» - 0:3.

Костянтин Фролов, в.о. головного тренера ЖФК «Кривбас»:

- Наша команда перемогла «Пантер» - 3:0. Вдячні дівчатам за самовіддачу, за настрій. Єдине, що не потішило, так це те, що створювали багато моментів, а ось реалізація шкутильгає. Ми будемо працювати над цим. Також треба враховувати той момент, що ми три дні тому грали проти «Житлобуду», тому дівчатам тяжко. Десь не було тієї свіжості, яка необхідна насамперед гравчиням в атаці. Так в цілому контролювали гру, володіли м'ячем, створювали моменти та здобули заслужену перемогу.

Юрій Деренюк, головний тренер ЖФК «Пантери»:

- По-перше, хочу привітати суперника з перемогою. Дякувати ЗСУ, що матч пройшов без тривог. По грі: звісно, дівчата грали, як могли, але в нас так складається, що з сильними суперниками граємо добре, а зі слабшими, де маємо діяти першим номером, це не виходить. Але сьогодні на полі була самовіддача й ми дуже хотіли показати хороший футбол. Багатьох дівчат, які грали сьогодні проти нас, ми добре знаємо. Свого часу вони виступали за нашу команду. Варто врахувати, що команда у нас молода, треба працювати, тим паче, ми чекаємо на легіонерок й у цьому є проблеми.

Поліна Янчук, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Найголовніше сьогодні це було перемогти, взяти три очки для здобуття наших цілей у подальшому сезоні. Нам вдалось забити три м'ячі, можна було й більше, але раді, що гра вдалась. Вже після цього матчу збирається студентська збірна України й за декілька днів ми маємо вирушити на Чемпіонат світу серед студентів. Буде декілька представників з різних команд: я та Діана Бєлякова з «Кривбасу», також дівчата з «Шахтаря», «ЕМС-Поділля», «Пантер», «Колосу». І таким міксом зіграємо на Чемпіонаті світу.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru