Костянтин Фролов: Вдячний дівчатам за те, що проявили характер

Костянтин Фролов: Вдячний дівчатам за те, що проявили характер}

Коментарі після матчу 2 туру Вищої ліги чемпіонату України серед жінок ЖФК «Шахтар» - ЖФК «Кривбас» - 2:3.

Констянтин Фролов, в. о. головного тренера ЖФК «Кривбас:

- Перша гра, перша перемога. Гра вийшла дуже емоційною, і ми дуже багато дозволили супернику. Це стосується кінцівки першого тайму, - віддали ініціативу, а «Шахтар»  цим скористався. І пішла нервова гра, але в цілому ми проявили характер, я дуже вдячний нашим дівчатам.

Так, не реалізували пенальті, адже могли закінчити гру без нервової кінцівки. Рухаємось далі. Зараз нам треба відпочити, відновити сили дівчат. Попереду два домашні матчі: проти «Ладомира» та «Ворскли», будемо готуватись у звичайному режимі

Роман Заєв, головний тренер ЖФК «Шахтар»:

- Звичайно, гра видалась дуже напруженою. Ми готувалися до неї й готували дівчат. Хочемо конкурувати на внутрішній арені з грандами. Тому ми повинні демонструвати більш якісний футбол. Можливо, ми були не настільки якіснішими ніж «Кривбас», але з огляду на темп й інтенсивність та видовищність, я думаю, ми сьогодні виглядали гідно.

Мотивувати команду на «Кривбас» не треба було. Тому дівчата із розумінням ставились до вимог перед протистояннм. Бренд «Шахтар» - це «Шахтара», тому ну усіх рівнях наші команди повинні виглядати гідно. Хотіли показати хороший результат та гру. Щось сьогодні вдалось, а щось ні, будемо працювати далі.

Діана Бєлякова, нападниця ЖФК «Кривбас:

- Сьогодні ми зіграли з «Шахтарем». Це був наш перший матч у цьому сезоні. Радіємо, що вдалося перемогти. В цілому гра видалась важкою, але ми будемо працювати й старатись перемагати далі. Мені вдалося забити переможний гол: вдячна всім за допомогу та підтримку.

Віолета Тян, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Перша гра сезону завжди важка Після зборів треба акумулювати всі сили, всі знання та варто пам'ятати: ми граємо на виїзді. «Шахтар» - дуже сильний суперник. Хочу сказати, що вони стали сильніші та нав'язали нам боротьбу.

Відносно матчу: ми всю гру вели, нам вдавалось це психологічно. Як тільки вони забивали, ми одразу забивали ще у відповідь. Я вірила в нашу перемогу, знала, що ми повинні виграти. Але в цілому звитяга була сьогодні важка.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru