Костянтин Фролов: Задоволені результатом та грою дівчат

Костянтин Фролов: Задоволені результатом та грою дівчат}

Коментарі після матчу 10 туру Вищої ліги ЖФК «Кривбас» - ЖФК «Динамо» - 4:0.

Костянтин Фролов, в. о. головного тренера ЖФК «Кривбас»:

- Настрій гарний, ми перемогли, задоволені результатом та грою дівчат. Їх самовіддачею та характером, і, найважливіше, що здобули три очки та знаходимось на першому місці. Наступна гра буде кубковою, вона дуже важлива для нас, тому що на кону стоїть вихід до фіналу. На цьому етапі слабких суперників не буває, тим паче, що «Колос» - бойова амбітна команда. Гра буде дуже напруженою та серйозною для нас. Відносно Мусунгу, вона травмована, у неї проблеми з гомілкостопом. Дуже сподіваємось, що вона буде готова до гри з «Колосом».

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Динамо»:

- Звичайно, ми знали проти кого будемо грати. Сскажу за свою команду, що нам десь вдалось те, що награвали. Десь щось не вдалось, але, звичайно, команда грає так, як їй дозволяє суперник. А ось опонент нам менше дозволив, ніж ми йому. Проущені голи - результат вищої індивідуальної майстерності суперника, це проявляється у швидкості прийняття рішень та роботи з м'ячем.

Отже нам є, над чим працювати, та дуже важливо грати проти таких суперників, такого класу, щоб підвищити свою майстерність. Я можу сказати, що ми задоволені своєю молоддю, яка вийшла, не розгубилась, десь пришвидшила гру й у результаті цього ми створили свої моменти.

Віолета Тян, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Ми сумували за футболом, була довга перерва, всі з настроєм грали. Гадаю, це було видно: вдалось забити, а ось повітряна тривога збивала темп гри. Двічі навіть зупиняли гру, але ми відчули себе як в мініфутболі чи в баскетболі, де є три тайми. Наступна гра проти «Колосу», очікуємо цікавий поєдинок та хочемо лише перемогти.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru