Костянтин Фролов: Здобули важливі три очки, попри усі проблеми

Костянтин Фролов: Здобули важливі три очки, попри усі проблеми}

Коментарі після матчу 6 туру Вищої ліги чемпіонату України ЖФК «Кривбас» - ЖФК «Колос» - 1:0.

Костянтин Фролов, в. о. головного тренера ЖФК «Кривбас»:

- Ми здобули важливі три очки в запеклій боротьбі з непростим суперником. Ви бачили, що це стратегічні три очки. Важливо було здобути цю перемогу з тими дівчатами, які залишились в обоймі. Адже у нас легіонерки поїхали на збірні, і були кадрові проблеми, які, до речі, тягнуться ще з самого початку сезону. Але дівчата сьогодні молодці, ми їм вдячні за перемогу, вони віддали всі сили сьогодні. Долю гри вирішив стандарт, який ми результативно реалізували. Взагалі гра була в'язкою, з «Колосом» завжди такі матчі. Моментів було мало, як у нас, так і у «Колосу».

Анна Авраменко, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Грали проти «Колосу». Задоволена, що сьогодні дебютувала у стартовому складі. Гра була важкою, як ми і очікували, але команда впоралась та мінімально перемогла. Дякую команді, дякую тренерам, далі очікуємо на матч в рамках Кубку України проти «Минаю».

Артем Гагарін, віцепрезидент ФК «Кривбас»:

- По-перше, хочеться подякувати дівчатам. Кожній з них, за те, що попри все те, що передувало цій грі, вони вийшли і довели, що навіть у неповному складі вони круті. Вони найкращі у нас і це дуже важлива перемога для нас. Ще хочу додати, що попри конкуренцію в чемпіонаті між командами, вважаю, є речі, які не повинні порушуватись.

А саме, по-перше, сто відсотків - це Регламент змагань. По-друге, на жаль перед цим матчем були порушені прості людські відносини, та й здоровий глузд. А він має завжди залишатись, не зважаючи, які ми суперники тут сьогодні на полі. Ми повинні, перш за все, думати не про «Кривбас» чи «Колос», а про збірну України, тому що ми знаємо, наскільки важливі перемоги для нашої країни на будь-яких фронтах.

Бажаю нашим дівчатам, які їдуть до збірної, гідно представити Україну: здобути перемогу й трошки додати позитивних емоцій тим хлопцям, які захищають нашу країну, хвилюються за чоловічий й жіночий футбол, у тому числі. Слава Україні. Героям Слава!

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru