Костянтин Фролов: ЖФК "Кривбас" гідно виглядав у фіналі Кубку України

Костянтин Фролов: ЖФК "Кривбас" гідно виглядав у фіналі Кубку України}

Коментарі після фінального матчу Кубку України ЖФК «Кривбас» - ЖФК «Ворскла» - 0:2.

Костянтин Фролов, в. о. головного тренера ЖФК «Кривбас»:

- Вітаю «Ворсклу» з перемогою. Але ми виглядали гідно на фоні суперниць. Наші дівчата віддали усі сили сьогодні на полі, але індивідуальної майстерності не вистачило в окремих епізодах. Скажімо так атака «Ворскли» сьогодні була сильніша за наш захист. А так і цілому ми задоволені тим шляхом, який пройшли до фіналу.

Моменти, аби забити, у нас були. В кінцівці ми точно могли забивати. Щодо голів суперника, то їх «швидкий» гол на початку другого тайму додав їм впевненості. Клас гравців «Ворскли» високий. Не забуваємо, що вони – базова команда для збірної України, а це десять гравчинь. По суті, ми грали проти збірної України. 

Наталія Зінченко, головна тренерка ЖФК «Ворскла»:

- Хочу подякувати «Кривбасу» за класну гру. Кубковий важкий поєдинок для обох команд. На щастя, погода нас не підвела. Думаю, вболівальникам гра сподобалась. Команди показали високі швидкості. Щодо нашої команди, то дякую їй, що вона показала характер. Щодо турнірного шляху, то «Кривбасу» пощастило менше, адже ми мали легших суперників до фіналу.

Діана Бєлякова, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- На жаль, ми поступились, але, вважаю, що «Кривбас» гідно виглядав та показав хороший футбол. Але цього не вистачило, щоб виграти Кубок України. Я вдячна усій нашій команді за цей сезон.

Даяна Семків, півзахисниця ФК «Кривбас»:

- Ми очікували такої важкої гри. Але «Кривбас» грав добре та гідно виглядав. Всі дівчата старались, самовіддача була на найвищому рівні.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru