Костянтин Караманіц: "Кривбас" прагне повернутися до УПЛ

Костянтин Караманіц: "Кривбас" прагне повернутися до УПЛ}

Президент криворізького «Кривбасу» Костянтин Караманіц, віце-президент Сергій Мазур та головний тренер Геннадій Приходько вчора на урочистій церемонії нагородження команди бронзовими медалями Другої ліги привітали вболівальників із виходом до Першої ліги та поділилися планами та очікуваннями на майбутнє.

Костянтин Караманіц, президент ФК «Кривбас»:

- Дорогі вболівальники, хочу вам висловити велику подяку за вашу підтримку, ваше терпіння. «Кривбас» вийшов до Першої ліги! Велика подяка фанатам, котрі їздили за нами на кожний матч. У футболі немає дрібниць. Кожна людина, кожен працівник клубу вклав душу у кожну нашу перемогу.

І я їм також дуже вдячний. Якщо ви спитаєте про наші подальші плани, то я вам відповім: «Кривбас» хоче вийти до Прем’єр-ліги. Ми усі дуже цього прагнемо, і це у нас обов’язково вийде. Ще раз хочу усіх привітати!

Сергій Мазур, віце-президент ФК «Кривбас»:

- Хочу привітати всіх уболівальників із виходом «Кривбасу» до Першої ліги. Рік тому на цій сцені я казав, що щасливий. Але тепер я хочу набагато більше. Хочу бачити «Кривбас» у елітному дивізіоні, й повернути команду на той рівень, на якому вона була. Впевнений все у нас вийде разом із вболівальниками.

Геннадій Приходько, головний тренер ФК «Кривбас»:

- Дорогі наші вболівальники, від усієї команди хочу вам подякувати за підтримку на протязі всього сезону. Це наша спільна перемога. Разом ми сила та майбутнє Кривого Рогу.

Олександр Каденко, президент ПФЛ:

- Хочу передати привітання і поздоровлення із виходом «Кривбасу» до Першої ліги від президента УАФ, члена виконкому УЄФА Андрія Павелка. Також прийміть найщиріші вітання особисто від мене. Безумовно ви всі, команда, вболівальники, обслуговуючий персонал – винуватці цього свята.

Окрема подяка президенту «Кривбасу» Костянтину Караманіц за те, що ви сказали і те, що робите. Бажаю вам успіхів у Першій лізі. Слава «Кривбасу»! Слава Кривому Рогу! Слава Україні!

Ігор Левицький, голова Федерації футболу Кривого Рогу:

- Сьогодні дійсно епохальний день в історії «Кривбасу». Легендарний сезон-2020/2021. Усього за рік «Кривбас» зробив крок від відродження до Першої ліги. Кривий Ріг – ви кращі! Прийміть привітання від Федерації футболу міста. Ви всі – молодці! Ми вами пишаємося.

А такі прізвища як Караманіц, Колос, Приходько, Мазур, Гагарін, Фролов вже стали легендарними для нашого футбольного міста. І це вже не кажучи про прізвища футболістів. Дуже приємно, що великий футбол у Кривому Розі живе та буде жити.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru