Костянтин Караманіц: Ми з Вернидубом дуже добре розуміємо один одного

Костянтин Караманіц: Ми з Вернидубом дуже добре розуміємо один одного}

Президент криворізького «Кривбасу» Костянтин Караманіц відповів на питання журналістів відеопідкасту «Сам на сам» від популярного Інтернет-проєкту «Брутальний футбол». Найактуальніші моменти інтервʼю до вашої уваги.

Про запрошення Юрія Вернидуба

- Я спілкувався з декількома тренерами, кандидатами на посаду головного тренера «Кривбасу», хотів зрозуміти з яким нам буде комфортно працювати. Причому вперше з Юрієм Миколайовичем я розмовляв ще до його легендарної перемоги над «Реалом». Щодо запрошення, то це про той момент, коли люди підходять один одному, а ми дуже добре розуміємо один одного. Він – сильна людина, яка дуже переживає за команду. У нього багато людяних якостей.

Про вторгнення рашистів в Україну

- У цей час я був з командою на зборах в Туреччині. 23 лютого ми святкували мій день народження, а 24 почалась війна. Це був шок, я до цього готовий не був. Потрібен був якийсь час, аби усвідомити, що робити далі. Ми допомагали вирішити проблеми кожного з ФК «Кривбас» на той момент. У багатьох в Україні були рідні. Після того як все почалось ми зібрались усією командою й вислухали кожного.

Були навіть такі питання, а що робити далі. Ніхто тоді не був готовий до цього. Кожен висловив свої побажання, куди він повернеться з Туреччини. Частина повернулась до України. Через декілька днів я полетів до Словаччини, де мій товариш надав тимчасове житло, після чого я приїхав до України.

Про жіночий ФК «Кривбас»

- Для мене це теж виклик. Жіночий футбол потрібно розвивати також. Ми серйозно підходимо до розвитку нашої жіночої команди. Емоції після перемоги над ЖФК «Динамо» - 6:0? Очікував приблизно такого результату, адже різниця у рівні між командами у жіночому футболу є більш відчутною, ніж у чоловічому. Тим паче, наразі у нас в Україні багато молодих команд серед професійних.

Яким буде «Кривбас» через пʼять років

- Бачу «Кривбас» у єврокубках, а саме у Лізі чемпіонів. Бачу міцним клубом з гучними перемогами. ЖФК «Кривбас» у Лізі чемпіонів? А ось це буде раніше. Ми впевнені, що результат неодмінно прийде. Ми працюємо.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг за матеріалами Брутального футболу

Теги

Зроблено в Oranges Guru