Костянтин Караманіц привітав наших героїв та героїнь з Днем захисників і захисниць України

Костянтин Караманіц привітав наших героїв та героїнь з Днем захисників і захисниць України}

Президент криворізького ФК «Кривбас» Костянтин Караманіц з нагоди Дня захисників і захисниць України звернувся до наших мужніх воїнів, які тримають на варті незалежність України.

- Хочу звернутися до наших захисниць та захисників! Ви тримаєте наш спокій і наше майбутнє в своїх руках. Завдяки Вам ми не тільки граємо і розвиваємо футбол, ми робимо це у рідному для нас місті - Кривому Розі. Я впевнений, що завдяки таким Героям і Героїням, як Ви, нас точно чекає Перемога.

День захисника і захисниць України - одне з найважливіших державних свят у цей непростий для України час. Це свято, яке відзначає мужність і героїзм людей, які стоять на захисті нашої країни. Ми вшановуємо героїв і героїнь, які борються за нашу з вами незалежність, незалежність України. Також в цей день ми вшановуємо памʼять воїнів, які віддали життя за Україну.

Ви - гордість і слава нашої держави. Ви всі для нас - справжні герої, герої України. Завдяки Вашій мужності Україна продовжує боротьбу за збереження незалежності та суверенітету. Нескінченно пишаємося Вами і довічно вдячні! Українські воїни гідні всього найкращого! Зі святом! З Днем захисника і захисниць України!

ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru