Костянтин Караманіц: У наступному сезоні ми обов’язково реалізуємо все задумане

Костянтин Караманіц: У наступному сезоні ми обов’язково реалізуємо все задумане}

Президент криворізького «Кривбасу» Костянтин Караманіц підсумував сезон УПЛ для нашої команди, а також прокоментував виїзний матч 30 туру УПЛ проти «Дніпра-1» - 0:1.

- Костянтине Федоровичу, завершився останній матч сезону. Давайте по гарячих слідах проаналізуємо, яким був цей чемпіонат для «Кривбасу»?

- Тільки-но я був у роздягальні, де висловив вдячність хлопцям за сезон. Вважаю, що він був успішним для нас. У якийсь момент ми навіть отримали певні очікування, на які не могли і сподіватись. Цей футбольний рік оцінюю як дуже якісний. Він показав, що наша команда може зростати. Доніс до хлопців своє побажання: нехай цей прогрес, який відбувся у нинішньому сезоні, збільшиться і збережеться на наступний чемпіонат.

- У вирішальній грі з «Дніпром-1» ми, на жаль, поступилися. Як вам гра команди сьогодні?

- Гра з дніпрянами мені сподобалася. Певно, десь нам ще бракує класу, майстерності, щоби ігрову перевагу втілювати в результат. Але це все прийде. Думаю, у наступному сезоні ми обов’язково реалізуємо все задумане.

- Можливо, ще зарано про це говорити, але все ж: які плани має «Кривбас» на міжсезоння? Канікули будуть дуже короткими: два тижні - і знову команда збирається.

- Як завжди, спершу відпочити, а потім почнемо підготовку на зборах.

- Як оціните роботу Юрія Вернидуба на чолі «Кривбасу» у дебютному сезоні?

- Звісно, Юрій Вернидуб - людина, яка дуже переймається всім, що відбувається з командою. Зокрема - у період, коли не було результату. Але ми всі були впевнені, що ситуація налагодиться. Так і сталося: ми почали рости.

- І наостанок: ваші слова всім вболівальникам, нашим ультрас, які відвідували матчі «Кривбасу», і тим, хто поки не може підтримати нашу команду на стадіоні.

- Від себе і всього колективу я хочу висловити велику вдячність, в першу чергу, нашим воїнам. Знаєте, дуже важко, коли перед кожним матчем оголошують хвилину мовчання: розумієш, що від гри до гри ми втрачаємо наших співвітчизників… Ми дуже вдячні нашим захисникам, всім нашим вболівальникам! Вірю, що Перемога скоро настане! Слава Україні!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru