Костянтин Караманіц: Все, що ми робимо – для тих, хто боронить Україну

Костянтин Караманіц: Все, що ми робимо – для тих, хто боронить Україну}

Президент криворізького «Кривбасу» Костянтин Караманіц розповів про свої враження від матчу 5 туру VBET Ліги проти луганської «Зорі» - 2:2.

- Костянтине Федоровичу, усі чекали на сьогоднішній матч. Як вам гра нашої команди?

- Дивлячись на те, як складалась для нас гра, то нічия ця зароблена. В кінцівці матчу ми навіть мали гарну нагоди, аби забити та вирвати перемогу. Але це футбол.

- Щодо Юрія Вернидуба перед матчем було багато пліток…

- У нас навіть не було в думках, аби щось змінювати. На сьогоднішній день ми працюємо, аби підсилити склад. Невдовзі до нас повинні приєднатись два легіонери. Наразі усі думки про те як підсилитись та покращити гру, й про те, щоб зробити команду більш психологічно стійкою. Щоб «Кривбас» міг битись у кожній грі так, як сьогодні.

- Такий бойовий футбол у виконанні «Кривбасу» можна присвятити тим вболівальникам клубу, які наразі захищають Україну від рашистів на передовій…

- Так. Ми дуже переживаємо ці моменти разом із всією Україною, нашими ЗСУ, вболівальниками, які на фронті. Все, що ми робимо – для тих, хто боронить нашу державу у цей важкий для усіх час.

- Поділіться, які слова почули від вас футболісти після гри у роздягальні? Знаємо, що ви завжди заходите до команди, аби підтримати, після матчів.

- Я їм дуже вдячний за цю гру. Дуже хотів, щоб ми забили перші голи в сезоні. Ми це зробили. Вважаю, це початок того шляху, який ми розпочали.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru