Костянтин Караманіц: Завдяки "Футболістці" ЖФК "Кривбас" ще більше обʼєднався

Костянтин Караманіц: Завдяки "Футболістці" ЖФК "Кривбас" ще більше обʼєднався}

Українські зірки спорту та шоу-бізнесу поділились думками про серіал «Футболістка».

Віктор Вацко, футбольний коментатор, журналіст:

- Жіночий футбол нарешті вийшов з-за лаштунків. Ми, старше покоління, такого не бачили. Жіночий футбол десь і був, але він був ніби захований. Зараз же це стрімко розвивається. Залучається багато дітей, молодих дівчат до спортивного способу життя, до спортивного мислення. Можу лише поаплодувати і клубу, і Каті, яка дала згоду взяти участь у проекті, і авторам ідеї.

Костянтин Караманіц, президент ФК «Кривбас»:

- Мені сподобалося спостерігати, як до 9 серії трансформувалися взаємовідносини між дівчатами. Вони почали більше підтримувати та проявляти цікавість одна до одної, почали помічати проблеми у своїх одноклубниць і допомагати у їх вирішенні. Це дуже об'єднало команду.

Владислав Ващук, ексгравець «Динамо» та збірної України:

- Катя Нікітіна на своєму прикладі показує, що у футбол можуть грати усі дівчата. Що завдяки старанню та власним зусиллям можливо прогресувати та досягати будь-яких вершин.

Іван Надєїн, президент НК «Верес»:

- Цей серіал несе місію популяризації футболу. За допомогою дівчат можна в цілому збільшити футбольну аудиторію і це, звичайно, дуже крута ініціатива. Бажаю Каті наснаги, тренуватися і стати справжньою футболісткою.

Василь Брутальний, блогер, автор проєкту «Нефутболіст»:

- Серіал «Футболістка» -  це дуже крута ідея. Супер, що все розвивається і не стоїть на місці. Був «Футболіст», потім з'явивися «Нефутболіст», тепер «Футболістка». Добре, що все більше клубів хочуть розвиватися і робити цікавий контент, розвивати український YouTube. Ми можемо доповнювати один одного, допомагати та витягувати. Головне, аби це приносило користь та задоволення вболівальникам і учасникам процесу.

Микола Васильков, журналіст, блогер:

- У серіалі показане життя гравчинь поза межами футбольного поля, неформальне спілкування, бекстейджи. На мій погляд, це - найбільше досягнення. За усі часи, що я пам'ятаю, це найглибше занурення у тему. Хочеться, аби серіал продовжувався якомога довше.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru