Кожушко, Дібанго, Кузик - серед найкращих гравців 17 туру УПЛ!

Кожушко, Дібанго, Кузик - серед найкращих гравців 17 туру УПЛ!}

За підсумками 17 туру УПЛ українські спортивні Інтернет-видання визначили найкращих футболістів. Приємно відзначити, що троє гравців криворізького «Кривбасу» - у символічних збірних вікенду. У 17 турі червоно-білі вдома розписали мирову із «Зорею» - 2:2.

Sport Arena і ТаТоТаке відзначили атакуючого півзахисник червоно-білих Олега Кожушка; Football.ua та UA-футбол – захисника Івана Дібанго; Sport.ua – захисника Дениса Кузика.

- Шалений матч провів Кожушко, і міг зробити ще більше! Вже в дебюті нападник пішов до кінця, за що був винагороджений – голкіпер «Зорі» відбив удар Задераки, а на добивання встиг саме Олег. Пізніше Кожушко пробивав уже з іншої позиції, і хоч удар заблокували – атака не пройшла даремно (Понєдєльнік зіграв на добиванні). Міг Олег «закривати» матч, але після тонкої передачі Приходько не реалізував вихід на воротаря, не зумівши переграти захисника у порожніх воротах, - про гру Кожушка Sport Arena.

Раніше представники «Кривбасу» також відзначалися українськими ЗМІ: Іван Дібанго – 11 турів, Данило Бескоровайний – 7, Юрій Вернидуб – 6, Джихад Бізімана – 5, Хрвоє Іліч – 4, Тимур Стецьков – 4, Андрій Кліщук – 2, Максим Задерака – 2, Олег Кожушко – 2, Дмитро Хомченовський – 1, Роман Дебелко – 1, Андрій Понєдєльнік – 1, Клім Приходько – 1, Денис Кузик – 1, Віктор Блізніченко – 1, Жан По - 1.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru