"Кремінь" - "Кривбас" 0:5

"Кремінь" - "Кривбас" 0:5}

«Кривбас» у 19 турі Першої ліги грав вдома виїзний матч через те, що суперник, «Кремінь», звернувся до ПФЛ з проханням перенести гру до Кривого Рогу через незапланований ремонт підтрибунних приміщень на власній арені. Олександр Бабич вдався до ротації: багато змін у старті у порівнянні з попереднім матчем проти «Гірника-Спорт».

Червоно-білі традиційно розпочали гру першим номером. Вже на 2 хвилині Дебелко непогано пробивав після підбору з-за меж штрафного – повз ворота. Вже через хвилину пройшла гостра атака через центр, яку завершував ударом майже впритул Приходько – захисники кинулися під м’яч, й тому лише кутовий. Вагнер, який вперше вийшов з перших хвилин після травми, зробив гол на 17 хвилині.

Бразилець добре зіграв у відборі на правому фланзі, й хитрою передачею з закинув шкіряного у карний майданчик, звідкіля головою пробивав Яровой. Єрмолов парирував удар, але першим на добиванні встиг Щедрий – 0:1! «Кремінь» в першій 20-хвилинці запам’ятався лише дальнім пострілом капітана Кошмана, коли Сарнавський відбивав м’яча кулаками: не без проблем.

Наша команда продовжували багато атакувати, й на 22 хвилині доволі активний Горват, накрутивши на фланзі одразу кількох суперників, виконав ідеальний навіс на лінію воротарського – Вагнер з другого поверху влучив у поперечину. Небезпечно зі стандарту пробивав пізніше Іліч – трохи вище воріт. На 31 хвилині той же Іліч увірвався у штрафний, але буз зупинений опонентом із порушенням правил – пенальті!

До позначки підійшов Дебелко, який давненько не забивав. Роман потужно пробив у лівий від себе кут. Єрмолов був близький, аби врятувати свою команду, але надто точним вийшов удар – 0:2! Наші хлопці привітали з народженням синочка Дениса Васіна, який цей матч пропускав. По гарячих слідах «Кривбас» закріпив перевагу в рахунку: й знову Іліч! Крістіан обіграв опонентів та віддав у центр карного майданчика на Приходько, який скинув далі на Ярового. Ігор пробивав низом, але воротар врятував «Кремінь». М’яч влучив у Головка, й опинився у воротах – автогол – 0:3!

Навіть після цього червоно-білі продовжували нестися вперед, а от номінальні господарі запам’яталися до кінця тайму лише дуже неточним пострілом зі стандарту Бойка. Початок другого тайму ознаменувався супермоментами біля воріт «Кременя». Після одного з таких Щедрий із середньої дистанції ударом на виконання влучив у стійку. Атаки криворіжців не вщухали. Вагнер на 55 хвилині сам заробив пенальті, й сам його, на жаль, не реалізував. Єрмолов парирував м’яча.

«Кремінь» залишився у меншості після другого попередження Пилипенка, який не встиг зіграти й десяти хвилин після виходу на заміну. Й перевага «Кривбасу» стала просто тоальною. Непогані моменти мало одразу декілька кривбасівців у наступні десять хвилин, найгостріший з яких був у активного Іліча, але його пострілу із хорошої позиції трохи забракло влучності.

Дуже непогано у гру увійшов Маліновський. Назар двічі небезпечно пробивав, але воротар рятував суперника від четвертого голу. А от коли Маліновський асистував Хобленку, який теж з’явився з лави запасних, то Олексій на паузі вже не залишив шансів кіперу, потужно пробивши під поперечину – 0:4! На 76 хвилині червоно-білі розіграли кутовий: і знову фол проти Іліча у карному майданчику суперника, і знову пенальті.

Цього разу до м’яча підійшов Хобленко. Удар низом у лівий від себе кут – це 0:5! Є впевнена красива перемога!

21 листопада 2021 року. Чемпіонат України-2021/2022. Перша ліга. 19 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 17:45. 1800 глядачів. +7 градусів. Поле - 4.

«Кремінь» (Кременчук, Полтавська. обл.) – «Кривбас» (Кривий Ріг) –  0:5 (0:3)

Арбітр: Володимир Новохатній (Київ).

Асистенти арбітра: Євген Петраков (Київ), Сергій Приступа (Черкаська область).

Четвертий арбітр: Максим Левченко (Кривий Ріг).

Спостерігач арбітражу: Сергій Беккер (Харків).

Голи: Артем Щедрий, 17 (0:1). Роман Дебелко, з пенальті, 32 (0:2). Олександр Головко, у свої ворота, 34 (0:3). Олексій Хобленко (Назар Маліновський), 74 (0:4). Олексій Хобленко, з пенальті, 77 (0:5).

«Кремінь» (Кременчук): 69. Даниїл Єрмолов, 35. Артем Товкач, 26. Анатолій Ульянов, 24. Владислав Сидоренко, 11. Сімон Галоян (7. Євген Мурашов, 46), 18. Віталій Бойко, 97. Сулейман Сейтхалілов, 99. Ігор Кошман (к) (14. Данило Сидоренко, 63), 19. Владислав Молько (4. Віктор Пилипенко, 52), 15. Олександр Головко, 20. Денис Галата.

Запасні: 71. Олександр Третяк, 9. Максим Навроцький, 10. Сергій Білоус, 88. Тугай Алізаде, 21. Максим Кучеренко.

Головний тренер: Роман Локтіонов.

 «Кривбас» (Кривий Ріг): 23. Богдан Сарнавський – 73. Денис Балан, 50. Дмитро Семенов, 13. Іван Зотько, 18. Олександр Горват – 8. Ігор Яровой (9. Олексій Хобленко, 60), 6. Клім Приходько (2. В’ячеслав Рябов, 86), 30. Вагнер Гонсалвез (4. Артем Гордієнко, 69), 16. Крістіан Іліч, 45. Артем Щедрий (17. Назар Маліновський, 69) – 27. Роман Дебелко (к) (5. Олександр П’ятов, 79).

Запасні: 41. Роман Льопка, 24. Зураб Гігашвілі, 3. Володимир Заїменко, 11. Микита Татарков, 20. Дмитро Фатєєв, 22. Андрій Мостовий, 99. Мілян Говедаріца.

Головний тренер: Олександр Бабич.

Попередження: Владислав Сидоренко, 27. Сулейман Сейтхалілов, 32. Ігор Кошман, 53. Віктор Пилипенко, 54 - Клім Приходько, 26. Ігор Яровой, 43. Іван Зотько, 82.

Вилучення: Віктор Пилипенко («Кремінь»), 58 (друге попередження).

На 55 хвилині Вагнер Гонсалвез («Кривбас») не реалізував пенальті (воротар)

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru