Крістіан Іліч: Повернувся до України із задоволенням

Крістіан Іліч: Повернувся до України із задоволенням}

Хорватський півзахисник криворізького «Кривбасу» Крістіан Іліч був одним з перших футболістів червоно-білих, хто повернувся після відпустки. Крістіан розповів де провів канікули.

- Крістіан, як пройшла твоя відпустка?

- Канікули провів вдома в Австрії. Ми живемо недалеко від гір, та маємо можливість покататися схилами на лижах. Тому я проводив час, катаючись на лижах. Щодо свят, то провів їх у колі рідних та близьких, й це було чудово. Щасливий, що нарешті знайшов час, аби побачитися із рідними. Новий рік зустрів разом із друзями, ми весело провели час.

- Як проходить твоя акліматизація в Україні?

- Все добре. Я мав багато часу відпочити від сезону та підготуватися до другої його половини, тому повернувся до України із задоволенням.

- Півтора місяці – чи не була ця відпустка затяжною для тебе?

- Я вважаю, що відпочинку ніколи не буває забагато. Але, зазначу, що часто на відновлення вистачає два-три тижні. Але я завжди готовий до роботи, тому краще приступати до тренувань як можна раніше.

- У відпустці ти сумував більше за Вагнером чи українським борщем?

- Ооо, Ваггі, це мій бразильський друг. Він дуже позитивний хлопець. Завжди усміхнений та щасливий. Тому навколо нього завжди найщасливіші люди.

- Чи знаєте, що сьогодні в Україні свято Водохрещі? Чи є таке свято у вас в країні?

- Ні, такої традиції у нас немає. Але я багато чув та знаю про це свято. Читав у Інтернеті. Вважаю, що традиція пірнання у воду взимку – трохи незвичайна традиція як на мене, але доволі корисна процедура для організму людини.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru