Крістіне Алексанян - футболістка ЖФК "Кривбас"

Крістіне Алексанян - футболістка ЖФК "Кривбас"}

Напередодні старту нового сезону криворізький клуб підсилив захисну лінію гравчинею національної збірної Вірменії. Крістіне Алексанян виступатиме за команду Володимира Єфімако під 33 номером.

Контракт з футболісткою розрахований на 2 роки. Алексанян - вже девʼятий новачок червоно-білих у міжсезоння.

№ 33 КРІСТІНЕ АЛЕКСАНЯН

Народилась: 25 березня 1989 року.

Вік: 33 роки.

Місце народження: Єреван, Вірменія.

Громадянство: Вірменія.

Зріст/вага: 174 см/58 кг.

Амплуа: захисниця.

Кар’єра гравчині: «Міг» Єреван, Вірменія (2006-2008), «Хоменмен» Ліван (2008-2012), «Нафтохімік» Калуш (2012), «Житлобуд-1» Харків ( 2019-2022) - 59 матчів/7 голів, «Хаяса» Гюмрі, Вірменія (2022).

З дитинства захоплювалася грою у футбол. У складі єреванської команди «Міг» виграла чемпіонат Вірменії.

Будучи поміченою іноземними селекціонерами, отримала запрошення в ліванський «Хоменмен», клуб вірменських емігрантів. Срібний призер чемпіонату Бейрута.

Відігравши в Лівані кілька сезонів, перейшла в калуський «Нафтохімік». У його складі стала віцечемпіонкою України і володарем Кубку.

З зими 2019 року гравчиня виступала за харківський «Житлобуд-1». У футболці харківської команди у чемпіонаті та Кубку України футболістка зіграла 47 матчів, в яких відзначилась 7 голами. Також на її рахунку 12 матчів у жіночій Лізі чемпіонів. Останні кілька місяців Крістіне захищала кольори вірменського ЖФК «Хаяс».

Алексанян залучається до збірної Вірменії. Провела у складі головної команди країни 19 ігор.

Захисниця «Кривбасу» Крістіне Алексанян:

«Приємно відчути себе частиною амбітного клубу з великими цілями та професійним підходом до усіх сфер. Сподіваюсь, мій досвід допоможе команді здобути бажані трофеї.

У «Кривбасі» чудовий колектив та крутий тренерський штаб. Керівники клубу дійсно живуть командою. Ентузіазм Артема Гагаріна та його бажання вивести «Кривбас» на європейський рівень підкупають».

Ласкаво просимо до великої родини «Кривбас»!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru