"Кривбас" - "Агробізнес" 1:1

"Кривбас" - "Агробізнес" 1:1}

Останній офіційний поєдинок у 2021 році «Кривбас» проводив вдома: у 20 турі Першої ліги проти «Агробізнеса», із яким у першому колі ми розійшлися нульовою нічиєю. Олександр Бабич другий матч поспіль провів ротацію складу: повернулися до старту Заїменко, Хобленко, Дебелко та інші.

Активніше гру розпочали господарі: Щедрий пробивав із середньої дистанції вже на 2 хвилині, але вище воріт. Гості відповіли дальнім неприємним ударом, але також повз рамку. З плином часу розпочався сильний дощ, який дещо урівняв шанси суперників. «Кривбас» продовжував стартовий натиск на ворота «Агробізнеса». Традиційно активно працювали фланги. На 17 хвилині Щедрий зліва чи то бив, чи то виконував передачу у штрафний – Карась, здається, зачепив м’яча, й той врізався у стійку.

Тут же небезпечна подача з кутового – Яровой опинився на ближній стійці, пробиваючи з другого поверху – Мозіль виручив свою команду. Гості оборонялися усім складом, граючи дуже щільно, й довгий час після цього червоно-білим було нелегко створювати небезпечні моменти. Гостра контратака вдалася у середині тайму: скидка Щедрого й моментальний постріл Дебелка – удар на себе прийняв захисник.

По такій нелегкій бойовій грі були дуже потрібні удари по воротам «Агробізнеса», але суперник намагався заблокувати кожну можливість «Кривбасу» пробити. Й до того ж захисники гостей частенько вигравали другий поверх навіть проти височенного Дебелка. Але на 34 хвилині вони не втримали Хобленка, який пробивав головою після подачі Мостового – поруч зі стійкою.

Через хвилину вже Щедрий завдавав удару: м’яч, відскочивши від газону, летів у дальній кут, але Мозіль зумів знов врятувати «Агробізнес» віж неминучого голу. Криворіжці насідали. Здавалося, гол, це тільки справа часу, але дуже несподівано забили гості. На 41 хвилині їх рідка атака призвела до кутового. Подача завершилася відскоком на 11-метрову позначку до Груші, який сильним ударом у дальній кут відкрив рахунок – 0:1. На жаль, наші численні атаки у кінці тайму результату не принесли.

А от другий тайм розпочався краще не придумаєш! Капітан гостей Курило відпустив м’яча задалеко на рівному місці. Помилку чатував Вагнер, й сходу низом обвідним ударом відправив снаряд у дальній кут – 1:1! Другий гол бразильця у офіційних матчах за червоно-білих! Атаки криворіжців ставали все небезпечнішими з кожною зіграною хвилиною. На 60 хвилині Дебелко після контратаки потужно стріляв у ближній кут з меж карного майданчика – поруч зі стійкою.

Наступна п’ятихвилинка ознаменувалась небезпечними пострілами Іліча та Щедрого. Перший пробив після сольного проходу трохи неточно, а удар Щедрого парирував Мозіль. «Агробізнес» думав тільки про оборону, але після однієї з рідких контратак мало не забив: Петров на 75 хвилині з другого поверху пробивав дуже неприємно для Сарнавського, але сфера, на щастя, з воротами розминулася. Справжнє диво вдалося кіперу гостей на 81 хвилині, коли потужно здалеку стріляв Семенов. Сейв Мозіля, й лише кутовий.

Енна кількість корнерів поспіль з 82 по 84 хвилини, й лише один момент. Мозіль не втримав мокрий м'яч в руках, й порожню рамку у падінні пробивав Хобленко - захисники встигли заблокувати удар. Наша команда продовжувала висіти на воротах суперника, але голу все не було. Щедрий пробивав на виконання метрів з 22 на 87 хвилині: і знову Мозіль! На жаль, захист гостей навіть у меншості після вилучення Петрова витримав натиск, й суперник втримав таку бажану нічию.

«Кривбас» завершує першу частину сезону на другій сходинці. Нагадаємо, 1-2 місця дають змогу підвищитися у класі. Дякуємо нашим вболівальникам за палку пдтримку протягом всього сезону! Ви - найкращі! До зустрічі на нашому стадіоні вже навесні!

28 листопада 2021 року. Чемпіонат України-2021/2022. Перша ліга. 20 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 15:30. 1600 глядачів. +9 градусів. Поле - 4.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Агробізнес» (Волочиськ, Хмельницька обл.) – 1:1 (0:1)

Арбітр: Володимир Новохатній (Київ).

Асистенти арбітра: Євген Петраков (Київ), Сергій Приступа (Черкаська область).

Четвертий арбітр: Максим Левченко (Кривий Ріг).

Спостерігач арбітражу: Сергій Беккер (Харків).

Голи: Віталій Груша, 41 (0:1). Вагнер Гонсалвез, 52 (1:1).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 23. Богдан Сарнавський – 73. Денис Балан (11. Микита Татарков, 46), 3. Володимир Заїменко (к), 50. Дмитро Семенов, 22. Андрій Мостовий – 8. Ігор Яровой (5. Олександр П’ятов, 85), 16. Крістіан Іліч (39. Денис Васін, 90+2), 30. Вагнер Гонсалвез (2. В’ячеслав Рябов, 78), 9. Олексій Хобленко, 45. Артем Щедрий (99. Мілян Говедаріца, 88) – 27. Роман Дебелко.

Запасні: 41. Роман Льопка, 24. Зураб Гігашвілі, 20. Дмитро Фатєєв, 18. Олександр Горват, 4. Артем Гордієнко.

Головний тренер: Олександр Бабич.

«Агробізнес» (Волочиськ): 30. Олег Мозіль, 11. Олег Синиця (22. Ігор Нагорний, 79), 17. Ігор Курило (к), 3. Данило Карась, 14. Артур Думанюк, 8. Назар Вербний (80. Сергій Семенюк, 78), 10. Дмитро Юхимович, 18. Іван Когут, 13. Руслан Черненко (20. Вадим Гудзінський, 90+5), 21. Ігор Бойчук, 25. Віталій Груша (77. Сергій Петров, 64).

Запасні: 1. Антон Задерейко, 31. Андрій Артим, 16. Богдан Семенець.

Головний тренер: Олександр Чижевський.

Попередження: Дмитро Юхимович, 11. Іван Когут, 68.

Вилучення: Сергій Петров («Агробізнес»), 90+7.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru