"Кривбас" - "Акжайик" 1:1

"Кривбас" - "Акжайик" 1:1}

Криворізький «Кривбас» провів черговий контрольний матч на другому зимовому навчально-тренувальному зборі у Туреччині. Сьогодні команда Олександра Бабича зустрічалася із «Акжайиком», представником Прем'єр-ліги чемпіонату Казахстану.

Криворіжці взяли м’яча під контроль з перших же хвилин, й дуже відкрили рахунок. На 1 хвилині червоно-білі заробили стандарт: П’ятов виконав подачу на дальню стійку, звідкіля головою впритул без шансів для кіпера пробив Семеніхін – 1:0. Відзначимо, це дебютний гол для центрбека за «Кривбас». Наша команда заволоділа ініціативою, але тривалий час моментів біля чужих воріт створити не вдавалось.

Щодо «Акжайику», то він реалізував свій перший же момент. Після подачі з правого флангу Імнадзе у стрибку ударом головою влучив у дальній кут – 1:1. У подальшому гра вирівнялася, й ближче до другого забитого м’яча до перерви був «Акжайик», але нашій команді відверто пощастило. З початком другого тайму гра особливо не змінилася: мінімальна перевага червоно-білих з мінімумом небезпечних моментів.

Але все ж на шанс на початку тайму був: Іліч розігнав швидку атаку по центру, Полонський отримав можливість для удару із хорошої позиції, але забарився, й м’яча було відібрано. Олександр Бабич на 61 хвилині провів ряд замін, випустивши свіжих гравців. Але малюнок гри кардинально не змінився: на кожну атаку «Кривбасу» «Акжайик» намагався відповідати своїм контрвипадом. Останні хвилин двадцять команди провели у боротьбі за м'яч, без моментів - 1:1.

21 лютого 2022 року. Контрольний матч №4. Белек, Туреччина. Стадіон Asteria Football Center. 17:00 (за київським часом). 100 глядачів. +17 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Акжайик» (Уральськ, Казахстан) – 1:1 (1:1)

Голи: Іван Семеніхін (Олександр П'ятов, штрафний), 1 (1:0). Лука Імнадзе, 20 (1:1).

«Кривбас» (Кривий Ріг): Роман Льопка - Денис Балан (Микита Татарков, 61), Володимир Заїменко (к) (Дмитро Семенов, 46), Іван Семеніхін (Володимир Вілівальд, 42; Гліб Бухал, 61), Олександр Горват (Андрій Мостовий, 61) - Євген Ніколашин (Крістіан Іліч, 46), В'ячеслав Рябов (Ігор Яровой, 61), Данило Полонський (Тимур Кораблін, 61), Олександр П'ятов (Олександр Мусолітін, 46; Олексій Хобленко, 61), Назар Маліновський (Артем Щедрий, 61) - Роман Дебелко (Данило Панов, 46; Клім Приходько, 61).

Запасні: Богдан Сарнавський, Дмитро Чернявський.

Головний тренер: Олександр Бабич.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru