"Кривбас" - "Алай" 0:0

"Кривбас" - "Алай" 0:0}

Криворізький «Кривбас» продовжує підготовку до нового сезону у турецькому Белеку, й сьогодні у третьому спарингу на третьому навчально-тренувальному зборі зустрічався із одним із найтитулованіших клубів Киргизстану – «Алаєм».

У так звану заявку на гру потрапило 16 футболістів. У першому таймі на полі була тільки одна команда – «Кривбас». Ігрова й теріторіальна перевага нашої команди була просто величезною. Киргизи до перерви жодного разу не потурбували Черниша.

У дебюті міг забивати Гуськов після подачі Мішуренка на дальню стійку, але пробити не дали. Горват у середині тайму отримав пошкодження, на полі з’явився Ніколашин. І майже одразу Євген не використав свій супершанс після майже чистого виходу один на один – воротар парирував м’яча у ближньому куту.

Криворіжці нарощували темп: Черній забив, але вже після свистка арбітра – офсайд. А після навісної подачі Карнози з флангу ніхто м’яча не торкнувся, й сфера ледь не залетіла у ворота – Купатадзе виручив «Алай».

Після перерви гра вирівнялася. Черниш декілька разів реально рятував «Кривбас». А одного разу спринтерську швидкість продемонстрував Рябов, який встиг наздогнати суперника, який вже вибігав тет-тет.

Але останній шанс вирвати перемогу змарнували криворіжці: Карноза з лінії карного майданчика не влучив у дальній кут, пробиваючи на виконання. Наступний спаринг зіграємо вже у неділю проти одного з лідерів Першої ліги – рівненського «Вереса».

19 лютого 2021 року. Контрольний матч №6. Белек, Туреччина. Стадіон «Arcadia Sport Resort». 15:30 (за київським часом). 50 глядачів. +12 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Алай» (Ош, Киргизстан) – 0:0

 «Кривбас» (Кривий Ріг): Дмитро Черниш – Богдан Сокол, В’ячеслав Рябов (к), Гліб Попчук, Андрій Дедяєв – Ігор Яровой (Максим Пирогов, 46), Олександр Гуськов (Іван Козак, 66), Олександр Мішуренко, Артур Карноза, Олександр Горват (Євген Ніколашин, 20) – Костянтин Черній (Віктор Берко, 69).

Запасний: Богдан Левічев.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

«Алай» (Ош) (стартовий склад): Давид Купатадзе, Айдар Мамбеталієв, Аділет Нурлан уулу, Алмаз Маліков, Торніке Джимшелейшвілі, Егемен Уланов, Келдибек Талантбек, Ахлідін Ісраілов, Ельдар Молдожунусов, Суйунтбек Мамиралієв, Нурдоолот Сталбеков.

Головний тренер: Нумонджон Юсупов.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru