"Кривбас" - "Балкани" 1:0

"Кривбас" - "Балкани" 1:0}

Після перемоги у Новій Каховці криворізький «Кривбас» вдома приймав у 8 турі «Балкани», які попередній сезон виступали у Першій лізі, але знялися у зв'язку із фінансовими труднощами. Після повторного тестування цієї неділі на карантині залишилося лише двоє наших гравців, тому у Геннадія Приходька з'явилося більше варіантів для стартового складу.

Перший удар по воротам в матчі залишився за «Балканами», коли Платунов приклався низом, але Льопка забрав м'яча у ближньому куті. Криворіжці потроху заволоділи ініціативою та на 12 хвилині вдалося відкрити рахунок! Черній віддав у карний майданчик Горвату, який виграв боротьбу у захисника та у падінні із району 11-метрової позначки на мить випередив воротаря - 1:0!

«Кривбас» продовжив грати активно, постійно використовуючи високий пресинг та сворюючи непогані моменти. Горват виконав подачу з правого флангу - Черній у падінні пробивав головою, але не влучив у ворота. Ще за рахунку 0:0 ледь не замкнув простріл з флангу Бука. Гості відповідали вкрай рідкими атаками, та вкрай неточним ударом Серденюка.

Перший тайм завершився на половині поля гостей. «Кривбас» володів ініціативою до свистка на перерву. Пєнов у кінцівці бив з развороту з-за меж штрафного, але дуже неточно. У перерві замін не відбулося, й команди продовжили у тих же складах. На 59 хвилині красива комбінація: Горват скинув на лінію карного майданчика на Дедяєва, який як із гармати вистрілив - Герич із другого разу сферу накрив.

Через хвилину він же сильно пробив із середньої дистанції - трохи вище. Гостра контратака пройшла у середині тайму, коли Заїменко запустив у прорив Буку, який вирішив не пробивати сам, а віддати партнеру й помилився. «Балкани» частіше атакували через фланги, проте центр захисту Заїменко-Попчук грав надійно. Потужно пробивав із лінії штрафної Гуськов, який вийшов на заміну, але у воротаря.

Усі шанси заспокоїти гру були у Мішуренко, але він не влучив у дальній кут після диво-передачі з флангу від Коцюмаки. Кінцівка пройшла дещо нервово. Слизький рахунок все ж давав деяку надію гостям. Але наша команда вистояла, та здобула дуже важливу перемогу.

24 жовтня 2020 року. Чемпіонат України-2020/2021. Друга ліга. Група Б. 8 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 15:00. Без глядачів. +18 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Балкани» (с. Зоря, Одеська область) - 1:0 (1:0)

Арбітр: Олександр Афанасьєв (Харків).

Асистенти арбітра: Ярослав Поважний, Андрій Бахметьєв (обидва - Харків).

Четвертий арбітр: Анатолій Ухов (Кривий Ріг).

Спостерігач арбітражу: Олег Муравйов (Маріуполь).

Гол: Олександр Горват (Костянтин Черній), 12.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 41. Роман Льопка, 17. Назар Маліновський, 3. Володимир Заїменко (к), 75. Гліб Попчук, 89. Андрій Дедяєв, 2. В'ячеслав Рябов, 5. Олександр П'ятов (10. Андрій Шмат, 87), 9. Олександр Мішуренко, 88. Костянтин Черній (11. Віктор Берко, 69), 18. Олександр Горват (22. Олександр Гуськов, 71), 7. Ігор Бука (19. Ігор Коцюмака, 79).

Запасні: 1. Кирило Злотар, 31. Дмитро Черниш, 12. Богдан Сокол, 45. Арсеній Процишин, 13. Андрій Голуб, 8. Ігор Яровой, 71. Євген Кателін, 23. Андрій Ременюк.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

«Балкани» (Зоря): 1. Роман Герич, 11. Де Олівейра Кунья Лукас (4. Вадим Свірчук, 61), 33. Вадим Златов, 21. Сергій Платунов (7. Іван Мочевінський, 88), 27. Костянтин Пархоменко, 89. Олександр Ільницький, 20. Роман Николишин, 5. Анатолій Опря (к), 88. Віктор Серденюк, 10. Дем'ян Пєнов, 99. Володимир Гаврилюк (69. Олександр Михайліченко, 82).

Запасні: 71. Сергій Лукаш, 22. Владислав Шуховцев, 42. Дмитро Демський.

Головний тренер: Андрій Пархоменко.

Попередження: Ігор Бука, 8. Віктор Берко, 75 - Вадим Златов, 63.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru