"Кривбас" - "Бетіс". Превʼю

"Кривбас" - "Бетіс". Превʼю}

«Кривбас» зіграє перший матч плей-офф Ліги Конференцій з іспанським «Бетісом». Переможець пари отримає путівку до групового етапу. Криворіжці потрапили до турніру після невдачі за сумою двох зустрічей проти чеської «Вікторії» Пльзень – 1:2, 0:1. Щодо «Бетісу», то він гарантував собі місце в єврокубках за підсумками сезону в Ла Лізі, посівши сьому сходинку.

Цікаво, що «Кривбас» ніколи не перетинався в єврокубках з клубами з Іспанії. «Бетіс», у свою чергу, також ніколи не зустрічався з українськими командами. Минулорічну єврокубкову кампанію іспанці завершили в 1\16 Ліги Конференцій, поступившись місцем в 1\8 загребському «Динамо». До ЛК «Бетіс» дістався, посівши 3 місце в групі С Ліги Європи, де його суперниками були шотландський «Рейнджерс», чеська «Спарта» і кіпрський «Аріс».

В своєму останньому офіційному поєдинку в рамках УПЛ «Кривбас» переграв на виїзді у 3 турі «Верес» - 2:0 та підходить до битва з іспанцями у доброму гуморі. Наша команда прибула до Кошице вчора та сьогодні проведе передматчеве тренування на місцевій арені, де завтра і відбудеться гра.

ПРИДБАТИ КВИТКИ

Ліга Конференцій 2024\2025. Плей-офф. Перший матч.

«Кривбас» Кривий Ріг, Україна - «Бетіс» Севілья, Іспанія.

22 серпня 2024, четвер. Кошице, Словаччина. Стадіон «Кошицька Футбалова Арена». 21:00 (за київським часом; 20:00 - за місцевим).

Суддівські призначення: 

Арбітр: Арда Кардешлер (Туреччина).

Асистенти арбітра: Мехмет Туграл, Деніз Чанер Озарал (обидва - Туреччина).

Четвертий арбітр: Зорбай Кючюк (Туреччина).

Відеоасистент арбітра: Мустафа Ілкер Чоскун (Туреччина).

Помічник відеоасистента: Онур Озутопрак (Туреччина).

Трансляція: УПЛ ТБ.

Останній офіційний матч суперника:

«Бетіс» - «Жирона» 1:1 (1:0). Чемпіонат Іспанії 2024\2025. Ла Ліга. 1 тур. 15.08.2024.

Голи: Марк Бартра, 6 (1:0). Габріель Місехуі, 72 (1:1).

«Бетіс»: Руй Сілва - Юссуф Сабалі, Марк Бартра, Дієго Льоренте, Роман Перро - Вільям Карвалью (Джонні, 77), Марк Рока Хунке (Серхіо Альтіміра, 77), Пабло Форнальс (Родрі, 59), Набіль Фекір, Хуанмі (Абде Еззальзулі, 59) - Айтор Руїбаль (Чімі Авіла, 70).

Запасні: Адріан, Франсіско Вьєтес, Алькасар, Ектор Бельєрін, Ассане Діао, Ікер Лосада, Рікардо Родрігес.

Головний тренер: Мануель Пеллегріні.

Цікаві факти:

- «Кривбас» дебютує в Лізі Конференцій;

- «Бетіс» в минулому єврокубковому сезоні дістався 1\16 фіналу Ліги Конференцій, де поступився за сумою двох матчів хорватському «Динамо» Загреб (0:1, 1:1);

- у складі «Бетіса» в сезоні 2016\2017 виступав екснападник збірної України Роман Зозуля - 6 матчів.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

 

Теги

Зроблено в Oranges Guru