"Кривбас" - "Брентфорд" Б: 6 лютого о 17:00

"Кривбас" - "Брентфорд" Б: 6 лютого о 17:00}

Пʼятий спаринг на іспанських зборах «Кривбас» зіграє проти англійського «Брентфорда» Б – дубля однойменного клубу з АПЛ. Майже рік тому, в березні 2023, «бджолярі» Б протистояли у спарингу збірній України та поступились – 0:2.

Клуб було засновано у 1889 році. Головна команда «Брентфорду» виступає в еліті англійського футболу з сезону-2021/22 та є міцним середняком. Щодо команди Б, з якою зійдеться «Кривбас», то у складі переважно англійські гравці, але є і легіонери з Нігерії, Уельсу, Південної Кореї, Шотландії, Узбекистану. Середній вік команди – 19 років.

Мабуть, найвідовішим виконавцем «Брентфорда» Б є півзахисник Ромео Бекхем, один з синів ексзірки «МЮ» та «Реала» Девіда Бекхема.

Гра «Кривбас» - «Брентфорд» Б відбудеться у вівторок, 6 лютого, у містечку Сан-Педро-дель-Пінатар на стадіоні «Пінатар Арена». Початок матчу - 17:00 за київським часом (о 16:00 за місцевим). Нагадаємо, «Кривбас» зіграв на зимових зборах чотири спаринги: «Пʼяст» Пʼяст, Польща - 2:0, «Ференцварош» Будапешт, Угорщина - 2:0, «Вікторія» Пльзень, Чехія - 0:3, «Левадія» Таллінн, Естонія - 2:2.

За подіями завтрашньої гри ви зможете слідкувати наживо на офіційному Ютуб-каналі ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru