"Кривбас" - "Черкащина" 4:2

"Кривбас" - "Черкащина" 4:2}

Сьогоднішній день назавжди увійде в історію криворізького футболу, адже саме у цей день відроджений легендарний "Кривбас" провів свій перший матч після семирічної перерви!

27 серпня 2020. Кубок України-2020/2021. Перший раунд.

«Кривбас»«Черкащина» 4:2 (2:0)

Голи: Берко (13), Пятов (24, 71), Коцюмака (54) — Георгієв (62), Тищенко (85).

Кривбас: Злотар — Сокол (Попчук, 80), Заїменко, Голуб, Коцюмака, Рябов, Григорик, Пятов (Яровий, 80), Берко (Кателін, 73), Горват (Бука, 66), Маліновський (Гвоздевич, 66).

Черкащина: Старченко — Погранічний (Нестеренко, 67), Скляренко, Дмитренко, Олійник, Морозенко, Долгий (Діонг, 34), Малєй (Тищенко, 33), Нечай (Захаревич, 46), Георгієв, Тарануха.

Вилучення: Попчук (88, друге попередження).

«Нова історія великого клубу». Саме під цим девізом пройшла гра. Символічно, що перший удар у матчі зробив президент України Володимир Зеленський, який знайшов час відвідати рідне місто, та зусиллями котрого, а також Юрія Корявченкова, й було відроджено великий клуб.

На стадіон також завітала поважна делегація на чолі з президентом УАФ Андрієм Павелком та його помічниками - легендами Олегом Протасовим та Анатолієм Дем'яненком. Тому за такої підтримки команда Геннадія Приходька вже з перших хвилин захопила ініціативу. Вже на 13 хвилині вдалося відкрити рахунок.

Швидкий Коцюмака перехопив м'яча на фланзі, розпочавши контратаку. Пятов переадресував у штрафний майданчик на Берко, який пробив без шансів для воротаря під поперечку - 1:0

«Кривбас» продовжував атакувати при шаленій підтримці фанатів, та невдовзі подвоїв перевагу. Кращі друзі як на полі, так і в житті Маліновський та Пятов розіграли кутовий.

Назар віддав Олександру, який з гострого кута дивовижним за красою пострілом вразив дальній кут воріт - 2:0

На початку другого тайму господарям вдалося зробити рахунок непристойним. Григорик довгою передачею закинув м'яча за спини захисникам.

Коцюмака знову продемонстрував свої спринтерські здібності, несподівано для суперників вискочивши один на один із Старченко та красиво того перекинувши з-за меж карного майданчика - 3:0!

Трохи заспокоївшись, наша команда неочікувано пропустила у відповідь. Спочатку Злотар класно дістав м'яча з-під поперечини.

Але все ж таки після кутового Тищенко виграв другий етаж, та скоротив відставання у рахунку до двох голів - 3:1.

Проте недовго «Кривбас» думав як відповісти. Пятов розрядив гармату з середньої дистанції, і це - 4:1! У подальшому ми могли збільшити перевагу, але не щастило у завершенні.

Натомість «Черкащина» забила знову. Дмитренко першим відгукнувся на подачу з флангу Захаревича, поціливши у ближній кут - 4:2.

Але навіть це, чи вилучення Попчука за два попередження сьогодні ніяк не могло вплинути на переможний настрій історичної звитяги!

Стадіон аплодував стоячи. «Кривбас» знову перемагає! З поверненням, улюблений клуб!

Теги

Зроблено в Oranges Guru