"Кривбас" - "Чорноморець" 2:3

"Кривбас" - "Чорноморець" 2:3}

Криворізький «Кривбас» зіграв домашній матч 22 туру УПЛ проти одеського «Чорноморця». У цьому поєдинку з трибун спостерігали за діями підопічних Юрій Вернидуб, а також його асистент Дмитро Кара-Мустафа. Все через дискваліфікацію. На тренерському містку сьогодні головним був Ігор Фокін.

Щодо стартового складу, то вперше у сезоні з перших хвилин зʼявився досвідчений Опанасенко, який зайняв місце справа у захисті. Повернувся після травми до основи Хомченовський. Й також відзначимо дебютний вихід у старті Луньова, який розпочав під нападником – у відсутність Дебелка та Устименка, у яких пошкодження, на вістрі вийшов номінальний півзахисник Микитишин.

Дебют зустрічі пройшов у рівній боротьбі. Перших ударів по воротах завдали гості: Демченко та Алефіренко стріляли здалеку – неточно. «Кривбас» намагався відповісти своїми випадами, але до ударів по воротах діло не дійшло. А от одесити не соромились при першій же нагоді пробивати здалеку: на щастя, спроби Авагімяна та того же Алефіренка були дуже неточними.

Потихеньку «Кривбас» заволодів ініціативою, й у середині тайму створив супернагоду, аби відкрити рахунок. Микитишин промчав правим флангом та прострілив у воротарський, звідкіля Луньов у падінні намагався переправити мʼяча у ворота буквально з метра, але вище… Гру на 32 хвилині перервала тривога. Близько півгодини команди були в укритті, після чого матч поновився.

Й трохи краще у гру увійшов суперник. Хоча до пропущеного голу хороший момент мав саме «Кривбас», коли Задерака потужно пробивав з меж штрафної площі – прямо у Непогодова. На 41 хвилині «Чорноморцю» вдалось провести атаку центром та вивести Алефіренка віч-на-віч з Сарнавським – 0:1. У другий тайм краще увійшли вже червоно-білі: двічі поспіль після стандартів вище за усіх вистрибував Бескоровайний, але без голу, на жаль.

І все ж тиск криворіжців приніс плоди доволі швидко! Атака лівим флангом – Задерака виривається на побачення з Непогодовим, й ледь помітним дотиком прокинув мʼяча повз опонента – 1:1! Вітаємо Макса з дебютним голом за «Кривбас»! По гарячих слідах ми вийшли вперед! Позиційна атака: Луньов майже без розбігу з середньої дистанції поцілив у ближню девʼятку – 2:1! Ще один дебютний гол! Вітаємо! Але «Чорноморцю» несподівано вдалось доволі швидко відігратись.

Передача з флангу, скидка Бадібанги й точний удар низом Кузика – 2:2. Червоно-білі понеслись вперед, адже їх влаштовувала сьогодні тільки перемога. Й моменти були. Чого тільки вартує черговий потужний постріл Луньова після контратаки, коли одеситів врятували реакція Непогодова та поперечина. Наша команда все йшла вперед за трьома очками, але пропустила разючу контратаку.

Випад два в два: Алефіренко, вийшовши тет-а-тет з Сарнавським, пробив повз Богдана у дальній кут – 2:3. Відзначимо: на початку атаки майбутній автор голу підіграв собі рукою, але арбітр порушення правил чомусь не помітив. Кінцівка гри пройшла на половині поля суперника, який кинув на оборону переможного результату всі сили. І таки досяг свого. На жаль, маємо 2:3.

23 квітня 2023 року. Чемпіонат України-2022/2023. VBET Ліга. 22 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». +18 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Чорноморець» (Одеса) – 2:3 (0:1)

Арбітр: Микола Балакін (Київська область).

Асистенти арбітра: Дмитро Запороженко (Запоріжжя), Віталій Скобля (Суми).

Четвертий арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків).

Спостерігач арбітражу: Олександр Кран (Харків).

Делегат УАФ: Геннадій Сушко (Луганська область).

Голи: Даниїл Алефіренко, 40 (0:1). Максим Задерака, 58 (1:1). Максим Луньов (Максим Задерака), 62 (2:1). Орест Кузик, 66 (2:2). Даниїл Алефіренко, 77 (2:3).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 23. Богдан Сарнавський – 39. Євген Опанасенко, 13. Данило Бескоровайний, 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго – 6. Клім Приходько, 11. Микита Татарков (17. Владислав Семотюк, 87), 10. Дмитро Хомченовський, 14. Максим Луньов (7. Андрій Понєдєльнік, 78), 94. Максим Задерака – 20. Артур Микитишин.

Запасні: 33. Андрій Кліщук, 1. Богдан Хома, 15. Віталій Вернидуб, 2. Вʼячеслав Рябов, 22. Денис Шевченко, 97. Тимур Кораблін, 77. Захар Карпусь.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Чорноморець» (Одеса): 12. Дмитро Непогодов, 9. Ілля Путря (к), 45. Максим Брагару, 79. Володимир Салюк, 23. Олександр Васильєв, 5. Лука Гучек (3. Віталій Єрмаков, 79), 7. Орест Кузик, 20. Артур Авагімян (25. Максим Войтіховський, 90), 39. Зігі Бадібанга, 18. Олександр Демченко, 19. Даниїл Алефіренко.

Запасні: 44. Євген Паст, 1. Данило Варакута, 29. Максим Білий, 33. Євген Селін, 8. Євген Задоя, 89. Сергій Політило, 11. Олександр Гладкий, 77. Андрій Штогрін, 17. Дмитро Юсов, 31. Інал Черткоєв.

Головний тренер: Роман Григорчук.

Попередження: Данило Бескоровайний, 71 - Володимир Салюк, 66. Дмитро Непогодов, 85. Даниїл Алефіренко, 88.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru