"Кривбас" - "Динамо" 0:1

"Кривбас" - "Динамо" 0:1}

«Кривбас» у 25 турі УПЛ у Кривому Розі приймав віцечемпіона України – «Динамо».

Початок гри залишився повністю за нашою командою, яка активно атакувала. Вже на 2 хвилині пройшла хороша флангова атака: подача на Микитишина, який гостро пробивав з другого поверху – Нещерет потягнув. Але через секунду лайнсмен «запалив» офсайд. Тут же той же Микитишин змістився з флангу у карний майданчик на хорошу ударну позицію, але пробив дуже неточно.

«Динамо» у стартові 15 хвилин запамʼяталось хіба що неточним дальнім пострілом Сидорчука та несподіваним небезпечним випадом через непорозуміння Татаркова та Хомченовського, які зіштовхнулись на фланзі. На щастя, кияни затягнули з прийняттям рішення й удар Беніто у відчайдушному підкаті заблокував Стецьков. Червоно-білі відповіли двома поспіль ударами Хомченовського. В обидвох ситуаціях Дмитро опинявся на непоганій позиції, але повз ворота.

«Кривбас» володів територіальною ініціативою та не давав можливості супернику грати у свій футбол. Наші хлопці також по максимуму включали пресинг на чужій половині поля. На 35 хвилині ледь не загрався з мʼячем Кліщук, який задалеко вийшов з воріт. Обійшлось. Кінцівка тайму пройшла на нашій половині поля. «Динамо» кинули багато сил в атаку, намагаючись забити до перерви, але «Кривбас» витримав натиск.

Й все-таки до голу ближче були наші хлопці. Сильний удар Микитишина зі стандарту, рикошет від стінки та удар другим темпом метрів з 15 Луньова – поперечина рятує ворота киян! На жаль, початок другого тайму ознаменувався голом у ворота Кліщука. Подача з правого флангу – Попова забули у центрі штрафному – удар з другого поверху без шансів для Кліщука – 0:1. Криворіжці провели заміну: Дебелко вийшов замість Задераки. Роман пішов грати на вістрі, а Микитишин опустився на правий фланг півзахисту.

Гра заспокоїлась, рахунок влаштовував киян. А от червоно-білим гра попереду давалась вже не так як у першому таймі. Дебютував Соса, який замінив Микитишина. Артур отримав пошкодження, й не зміг дограти поєдинок. Соса увійшов у гру доволі активно. Мав напівмомент, але з лінії штрафної пробив на виконання над воротами. Червоно-білі шли вперед, гості оборонялись. Але знову ж таки суперник грав доволі щільно, й не давав нашій команді багато простору для атак.

Непоганий удар пройшов вже у компенсований час у Капіча, який стріляв метрів з 25, але Нещерет все контролював. Криворіжці до останнього сподівались на позитивний результат, але все ж мінімально поступились.

8 травня 2023 року. Чемпіонат України-2022/2023. VBET Ліга. 25 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». +15 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Динамо» (Київ) – 0:1 (0:0)

Арбітр: Ярослав Козик (Мукачево).

Асистенти арбітра: Віктор Матяш (Донецьк), Семен Шлончак (Черкаси).

Четвертий арбітр: Ігор Пасхал (Херсон).

Спостерігач арбітражу: Ігор Хіблін (Хмельницький).

Делегат УАФ: Олександр Нечипоренко (Харків).

Арбітр ВАА: Віктор Копієвський (Кропивницький).

Асистент ВАА: Андрій Скрипка (Кропивницький).

Спостерігач ВАА: Юрій Мосейчук (Чернівці).

Гол: Денис Попов, 48.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук – 7. Андрій Понєдєльнік, 13. Данило Бескоровайний, 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго – 11. Микита Татарков (6. Клім Приходько, 78), 8. Ріфет Капіч, 10. Дмитро Хомченовський (к), 14. Максим Луньов, 94. Максим Задерака (27. Роман Дебелко, 54) – 20. Артур Микитишин (9. Даніель Соса, 72).

Запасні: 23. Богдан Сарнавський, 1. Богдан Хома, 39. Євген Опанасенко, 2. Вʼячеслав Рябов, 17. Владислав Семотюк, 22. Денис Шевченко, 97. Тимур Кораблін, 77. Захар Карпусь.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Динамо» (Київ): 35. Руслан Нещерет, 4. Денис Попов, 5. Сергій Сидорчук (к), 7. Владислав Кабаєв (91. Назар Волошин, 46), 11. Владислав Ванат (15. Ерік Рамірес, 72), 18. Олександр Андрієвський (22. Джастін Лонвейк, 90), 24. Олександр Тимчик, 29. Віталій Буяльський (37. Антон Царенко, 82), 34. Олександр Сирота, 44. Владислав Дубінчак, 77. Беніто (9. Кахім Парріс, 72).

Запасні: 1. Георгій Бущан, 2. Костянтин Вівчаренко, 3. Антон Боль, 19. Денис Гармаш, 20. Олександр Караваєв, 23. Навін Малиш, 92. Решат Рамадані.

В. о. головного тренера: Олександр. Шовковський.

Попередження: Дмитро Хомченовський, 28. Роман Дебелко, 80 – Олександр Андрієвський, 45+1. Олександр Тимчик, 64. Кахім Парріс, 74. Денис Попов, 90+2. Сергій Сидорчук, 90+4.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru