"Кривбас" - "Динамо" 0:2

"Кривбас" - "Динамо" 0:2}

Сьогодні у 14 турі УПЛ «Кривбас» в одному з двох центральних матчів туру приймав «Динамо». Початок гри було затримано на півгодини через повітряну тривогу. Щодо стартових складів, то вперше з перших хвилин вийшов По, і одразу на позиції нападника.

Дебют зустрічі залишився за гостями. Тимчик зробив передачу вздовж лінії штрафного, до мʼяча дістався Ванат, та поцілив у ближній кут – 0:1. Не встигли господарі оговтатись, як залишились у меншості. Пішла довга передача вперед – Бескоровайний боровся за мʼяч з Ванатом, поруч ще був Стецьков. Гравець киян впав на газон, арбітр матчу Максим Козиряцький з Запоріжжя приголомшив своїм рішенням – вилучення для капітана «Кривбасу»!

А оскільки на грі був VAR, й Козиряцький вирішив обійтись без його допомоги, знову виникає питання, а навіщо взагалі ця система на матчах УПЛ?! Абсурдне рішення арбітра, яке зламало гру. «Кривбас» довго не міг оговтатись, а «Динамо» атакувало у більшості по всій ширині поля. До середини тайму криворіжці запамʼятались хіба що неточним ударом Задераки. А гості забили вдруге. Досвідчений Рябов, який вийшов у центр оборони замість Данила, помилився.

Після передачі у наш карний майданчик Караваєв обікрав Вʼячеслава та подвоїв рахунок – 0:2. Поступово «Кривбас», навіть не дивлячись на такі обставини, вирівняв гру. Й пішли непогані атаки: двічі пробивав Кузик, стріляв Іліч, потім Задерака. Але захисники блокували удари або вони були неточними. А під кінець тайму після класної передачі Дібанго той же Кузик якимось дивом не дістав мʼяча та не переправив його ворота з близької відстані…

У перерві на поле вийшов Кожушко замість По. Але дебют другої половини знову залишився за киянами. Мали непогані шанси для взяття воріт Кабаєв, а згодом і Бражко з Царенко, але наш захист відбився. «Кривбас» відповів потенційно гострим стандартом, але Іліч влучив у стінку… Все ж ми атакували, й декілька разів робили це дуже непогано: пізніше після флангового прострілу та серії рикошетів мʼяч навіть влучив у стійку воріт Бущана. На добиванні, на жаль, ніхто не встиг.

У подальшому пішли обопільні атаки, у яких, щоправда, гостріше виглядали гості, які грали у більшості. Динамівці в цілому контролювали гру та довели її до перемоги.

12 листопада 2023 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 14 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». +9 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Динамо» (Київ) – 0:2 (0:2)

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя).

Асистенти арбітра: Віталій Сухін (Одеса), Максим Чертоляс (Херсон).

Четвертий арбітр: Дмитро Панчишин (Харків).

Спостерігач арбітражу: Олександр Дердо (Чорноморськ).

Делегат УАФ: Олександр Косевич (Донецька область).

Ассистент делегата УАФ: Микола Пихтін (Миколаїв).

Арбітр ВАА: Денис Шурман (Київська область).

Асистент ВАА: Андрій Скрипка (Кропивницький).

Спостерігач ВАА: Валерій Курганов (Черкаси).

Голи: Владислав Ванат, 8 (0:1). Олександр Караваєв, 27 (0:2).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук, 7. Андрій Понєдєльнік, 13. Данило Бескоровайний, 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго, 8. Джихад Бізімана, 23. Хрвоє Іліч, 6. Клім Приходько (2. Вʼячеслав Рябов, 16), 21. Денис Кузик (80. Прінс Аду, 85), 94. Максим Задерака (22. Юрій Вакулко, 74), 97. Жан По (78. Олег Кожушко, 46).

Запасні: 30. Володимир Маханьков, 1. Богдан Хома, 45. Володимир Вілівальд, 18. Денис Устименко, 15. Данило Гончарук, 17. Владислав Семотюк, 11. Микита Татарков, 27. Роман Дебелко.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Динамо» (Київ): 1. Георгій Бущан, 4. Денис Попов, 6. Володимир Бражко (к), 8. Володимир Шепелєв (18. Олександр Андрієвський, 80), 11. Владислав Ванат (21. Владислав Супряга, 88), 20. Олександр Караваєв (23. Навін Малиш, 90+2), 24. Олександр Тимчик, 25. Максим Дячук, 37. Антон Царенко (29. Віталій Буяльський, 80), 44. Владислав Дубінчак, 77. Беніто (22. Владислав Кабаєв, 46).

Запасні: 35. Руслан Нещерет, 51. Валентин Моргун, 2. Костянтин Вівчаренко, 34. Олександр Сирота, 40. Крістіан Біловар, 92. Решат Рамадані.

В. о. головного тренера: Олександр Шовковський.

Попередження: Владислав Ванат, 57. Олександр Андрієвський, 90.

Вилучення: Данило Бескорований («Кривбас»), 12.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru