"Кривбас" - "Дніпро-1" 2:1

"Кривбас" - "Дніпро-1" 2:1}

У 15 турі VBET Ліги «Кривбас» приймав вдома, у Кривому Розі, лідера – «Дніпро-1». Наш клуб присвятив цю гру вам, нашим вболівальникам. Вам, які завжди підтримуєте рідний клуб. Перед початком гри команди та усі присутні офіційні особи матчу у центральному колі хвилиною мовчання вшанували памʼять полеглих захисників України.

Початок гри пройшов у рівній боротьбі з мінімальною територіальною перевагою гостей. Але перші моменти створили саме наші хлопці. Спочатку Дебелко ударом головою завершував подачу Капіча зі штрафного з лівого флангу – трохи вище. Й пізніше Волошин після передачі з глибини пробивав з гострого кута – знову над поперечиною. Дніпряни контролювали мʼяч, але без особливого просування до нашого штрафного.

Біда пришла звідти, звідки не чекали. Гуцуляк увірвався на 19 хвилині у наш карний майданчик, де Банада виставив ногу, й зачепив суперника. Монзуль спочатку дістала жовту картку за симуляцію, але потім побігла дивитись VAR, систему якого було застосовано на матчі у Кривому Розі вперше. Якраз розпочалась повітряна тривога через мерзенних орків. Й про прийняття рішення стосовно епізоду арбитриня оголосила вже після завершення тривоги.

Близько півгодини у бомбосховищі й команди повернулись на поле. Розминка й Монзуль знову пішла дивитись VAR. Все ж пенальті. Лідер дніпрян Довбик майже без розбігу пробив у протилежний від Сарнавського кут – 0:1. Але «Кривбас» доволі швидко зібрався й зрівняв рахунок. Атака лівим флангом, хороша передача Татаркова – Волошин вибіг на ворота під гострим кутом. Часу на прийняття рішення у Назара було обмаль.

Й він прийняв правильне – пробивати. Удар вдався – у самісінький дальній кут – 1:1! Після цього наша команда перехопила ініціативу. Й мала два супермоменти. Спочатку Дебелко повинен був замикати флангову подачу, але пробив не найкращим чином – вище. А потім після чергової флангової подачі та помилки опонента з району 11-метрової позначки стріляв активний Волошин – поруч зі стійкою.

Другий тайм розпочався з атак криворіжців. Швидкі фланги були проблемою для гостей. Так після одного з таких випадів Дібанго потужним ударом з гострого кута ледь не зламав поперечину. Тут же Дебелка вивели майже віч-на-віч, але Роман влучив у Валефа. Пішла гра на зустрічних курсах: свій шанс мали й гості. Подача, удар Сарапія з другого поверху – поперечина. Перший на добиванні Довбик – вище воріт…

На 73 хвилині свіженький Задерака виконав подачу з правого флангу – Банада скинув у воротарський, звідкіля Дебелко таки реалізував свій момент! Удар у дотик – 2:1! Вперше у матчі вийшовши вперед в рахунку, криворіжці не сіли в оборону, а продовжували володіти ініціативою. Так, гості активізувались попереду, але наші хлопці і не думали поступатись перевагою. Випади криворіжців були навіть гостріші, аніж намагання суперника відігратись. 

На 89 хвилині контратака: Якімець замикав дальню стійку, але трохи не влучив у ворота. У компенсований час свій момент мали і гості: після відскоку з хорошої позиції пробивав низом Когут - на щастя, повз ворота. Наша команда дотерпіла кінцівку й здобула заслужену перемогу! Перша поразка лідера в сезоні саме від червоно-білих. Усіх із важливою перемогою у дербі! Дякуємо вам зі підтримку та віру в команду!

28 листопада 2022 року. Чемпіонат України-2022|2023. VBET Ліга. 15 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». +5 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – СК «Дніпро-1» (Дніпро) – 2:1 (1:1)

Арбітриня: Катерина Монзуль (Харків).

Асистенти арбітра: Марина Стрілецька (Суми), Сергій Приступа (Черкаська область).

Четверта арбітриня: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

Спостерігач арбітражу: Олег Деревінський (Київ).

Делегат УАФ: Юрій Нестрига (Київ).

Арбітр ВАА: Олександр Беркут (Суми).

Асистент ВАА: Віктор Копієвський (Кропивницький).

Спостерігач ВАА: Сергій Лисенчук (Київ).

Голи: Артем Довбик, з пенальті, 22 (0:1). Назар Волошин (Микита Татарков), 27 (1:1). Роман Дебелко (Євген Банада), 73 (2:1).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 23. Богдан Сарнавський (к), 7. Андрій Понєдєльнік, 15. Віталій Вернидуб, 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго, 44. Євген Банада, 8. Ріфет Капіч, 20. Артур Микитишин (94. Максим Задерака, 66), 11. Микита Татарков (10. Дмитро Хомченовський, 76), 19. Назар Волошин (24. Володимир Якімець, 84), 27. Роман Дебелко.

Запасні: 33. Андрій Кліщук, 13. Іван Зотько, 39. Євген Опанасенко, 2. Вʼячеслав Рябов, 25. Драган Ловріч, 17. Владислав Семотюк, 97. Тимур Кораблін, 18. Денис Устименко, 9. Олексій Хобленко.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Дніпро-1» (Дніпро): 93. Макс Валеф, 99. Габріель Гомес, 5. Едуард Сарапій, 39. Олександр Сваток (к), 3. Володимир Адамюк (25. Ігор Когут, 63), 34. Володимир Танчик, 18. Руслан Бабенко, 22. Валентин Рубчинський (29. Олександр Назаренко, 63), 8. Олександр Піхальонок (15. Сергій Логінов, 90), 9. Олексій Гуцуляк (2. Микита Кононов, 80), 7. Артем Довбик.

Запасні: 1. Владислав Рибак, 33. Валерій Юрчук, 12. Яків Кінарейкін.

Головний тренер: Олександр Кучер.

Попередження: Ріфет Капіч, 50. Євген Банада, 87. Андрій Понєдєльнік, 90+4 - Олексій Гуцуляк, 52.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru