"Кривбас" - "Дріта": 30 січня о 15:00

"Кривбас" - "Дріта": 30 січня о 15:00}

Свій третій контрольний матч у цьому році криворізький «Кривбас» зіграє проти 3-разового чемпіона Косова – «Дріти». У минулому сезоні Вищої ліги чемпіонату Косова «Дріта» завоювала золоті нагороди: +11=5-2 (36-19). Свого найближчого суперника «Баллкані» випередила тільки за додатковими показниками.

Наш опонент готується до нового сезону в Туреччині з 26 січня. «Дріта» провела тут один контрольний матч, перегравши словацький «Татран» - 1:0. Склад «Дріти» представлений переважно місцевими футболістами, але є і легіонери.

Це гравці з Бразилії, Гани, Конго, Північної Македонії та Албанії. Тренує «Дріту» 51-річний місцевий спеціаліст Арсім Такі. Суперни регулярно виступає у єврокубках, щоправда далі третього кваліфікаційного раунду не доходила (у сезоні-2020/21 поступилась у Лізі Європи польсьскій «Легії» - 0:2, 0:2).

Матч «Кривбас» - «Дріта» відбудеться завтра, у понеділок, 30 січня, на стадіоні у Белеку - Limak Arcadia Football Center. Початок гри - 15:00 за київським часом (о 16:00 за місцевим).

За подіями гри ви зможете слідкувати наживо на офіційному Ютуб-каналі ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru