"Кривбас" - "Енергія" 5:0

"Кривбас" - "Енергія" 5:0}

Криворізький «Кривбас» сьогодні проводив черговий календарний матч чемпіонату Другої ліги, вдома зустрічаючись із новокаховською «Енергією», яку у першому колі здолав – 4:2. Гру довелося розпочати із півгодинним запізненням, адже гості через технічні проблеми із автобусом прибули на стадіон тільки о 16:50.

Тренерський штаб довірив місце у старті тим самим виконавцям, які перемагали у Маріуполі. Вже з перших хвилин «Кривбас» взявся до справи. Ременюк на 5 хвилині промчав лівим флангом, та прострілив у центр карного майданчика, але П’ятов пробив вище воріт. Гаряче біля воріт гостей було й надалі. Двічі на ідеальній для удару позиції опинявся Збунь.

Але першого разу Олексій не влучив у дальній кут метрів із дванадцяти, а у другому вгатив вище воріт на добиванні. Гол назрівав й у середині тайму криворіжці таки додавили суперника. Після чергового корнера від П’ятова м’яч влучив у руку Біневському – очевидний пенальті! Арбітр Олександр Титов спочатку не відреагував, але після підказки одного з асистентів таки вказав на 11-метрову позначку.

До м’яча підійшов Черній й розвів воротаря й шкіряного низом по різним кутах – 1:0! На хвилі успіху «Кривбас» розвинув перевагу у рахунку. Швидка атака за участю П’ятова, Збуня й Ременюка завершилася передачею у штрафний на Рябова, який, красиво обігравши одразу декількох опонентів, поцілив у ближній кут – 2:0!

«Енергетики» у ці хвилини запам’яталися лише двома небезпечними ударами Біневського: спочатку зі стандарту, а потім з гри, - Льопка діяв бездоганно. Наші ж хлопці продовжували гостро атакувати. На 39 хвилині Черній пробивав впритул з другого поверху, але влучив у Дворника. Тут же Рябов стріляв із вбивчої позиції у дальній кут – і знову голкіпер здійснює сейв!

Другий тайм розпочався так, ніби-то перший не закінчувався: шаленими атаками наших хлопців. Й на 54 хвилині м’яч втретє влетів у ворота «Енергії». Затяжна атака: П’ятов віддав Збуню, який нарешті забив свій гол! Олексій буквально розстріляв ворота потужним ударом з меж карного майданчика – 3:0.

Атаки на ворота гостей не вщухали. Так, невтомний Рябов стріляв низом метрів з 15, але влучив у стійку. На 69 хвилині Горват, який тільки-но з’явився на заміну, обігрався із ще одним джокером – Карнозою, та пробив на техніку у дальній кут – 4:0! Перший гол Сашка після повернення на поле. І це ще було не все: свято голів продовжилося.

На 79 хвилині Карноза виконав подачу з кута поля, а капітан Заїменко у дотик переправив сферу повз воротаря – 5:0! «Кривбас» вкотре красиво перемагає, й, що також важливо, знову «на нуль», і продовжує боротьбу за підвищення у класі! Усіх із перемогою та дякуємо за неймовірну підтримку!

1 травня 2021 року. Чемпіонат України-2020/2021. Друга ліга. Група Б. 20 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 17:40. 1250 глядачів. +19 градусів. Поле - 4.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Енергія» (Нова Каховка, Херсон. обл.) – 5:0 (2:0)

Арбітр: Олександр Титов (Донецьк).

Асистенти арбітра: Сергій Старча, Микола Кузьменко (обидва - Київ).

Четвертий арбітр: Максим Поліщук (Кривий Ріг).

Спостерігач арбітражу: Дмитро Попельницький (Кропивницький).

Голи: Костянтин Черній, з пенальті, 25 (1:0). В’ячеслав Рябов (Андрій Ременюк), 32 (2:0). Олексій Збунь (Олександр П’ятов), 55 (3:0). Олександр Горват (Артур Карноза), 70 (4:0). Володимир Заїменко (Артур Карноза, кутовий), 79 (5:0).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 41. Роман Льопка - 17. Назар Маліновський (12. Богдан Сокол, 77), 3. Володимир Заїменко (к), 20. Дмитро Фатєєв, 19. Ігор Коцюмака - 2. В’ячеслав Рябов, 77. Олексій Збунь (18. Олександр Горват, 64), 5. Олександр П’ятов (10. Артур Карноза, 59), 8. Ігор Яровой, 23. Андрій Ременюк (11. Віктор Берко, 64) - 88. Костянтин Черній (27. Ярослав Квасов, 54).

Запасні: 1. Кирило Злотар, 31. Дмитро Черниш, 89. Андрій Дедяєв, 75. Гліб Попчук, 13. Максим Пирогов.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

«Енергія» (Нова Каховка): 30. Сергій Дворник, 15. Дмитро Маміч, 2. Олександр Нестерук (4. Сергій Цой, 65), 19. Володимир Біжко (к), 17. Артем Данковський, 20. Андрій Гавриленко, 8. Сергій Біневський (3. Євген Андрощук, 69), 7. Владислав Жавко, 6. Вадим Россохатий, 13. Михайло Кривич,16. Микола Хименюк.

Запасні: 12. Дмитро Зелінський, 18. Іван Кірієнко, 21. Євген Акімов, 22. Денис Швед.

Головний тренер: Едуард Хавров.

Попередження: Ігор Коцюмака, 60 - Володимир Біжко, 18. Дмитро Маміч, 22.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru