"Кривбас" - "Гірник-Спорт" 0:0

"Кривбас" - "Гірник-Спорт" 0:0}

У 18 турі Першої ліги криворізький «Кривбас» нарешті проводив домашній матч. Після триматчевого виїзного вояжу Житомир-Київ-Тернопіль команда Олександра Бабича приймала у 18 турі «Гірник-Спорт», який у останніх турах додав й піднявся вже на шосту сходинку. Тренерський штаб криворіжців зробив лише одну зміну у стартовому складі: Балан залишився у запасі, на його позиції справа у захисті вийшов універсал Татарков, а Васін повернувся до основи.

Вже на 4 хвилині ми могли забивати після стрімкого проходу правим флангом Хобленка, прострілу та удару в дотик із вбивчої позиції Васіна, але, на жаль, м’яч пролетів поруч зі стійкою. «Кривбас» вже на старті заволодів ініціативою, й на 10 хвилині той таки Хобленко після відскоку міг відзначитися, але воротар на мить випередив найкращого бомбардира червоно-білих.

Криворіжці продовжували нагнітати на половині поля суперника, й на 17 хвилині вже Татарков ледь не покарав Кліщука за помилку на виході, але снаряд знову ж таки трішечки розминувся із воротами. «Гірник-Спорт» був зосереджений на обороні, але на 20 хвилині Яворський перебував на непоганій ударній позиції, й тільки відчайдушній підкат Заїменка врятував ситуацію.

Тут же Сьомка обіграв у нашому карному майданчику декількох захисників, але, на щастя, знову капітан Заїменко кинувся під м’яч, й загрозу було ліквідовано. «Кривбас» відповів потужним ударом із середньої дистанції: це Щедрий приклався до м’яча, воротар потягнув, на добиванні був Васін, але опинився у офсайді. Кінець першого тайму пройшов на половині поля гостей, але захист суперника втримав позитивний для себе результат.

Другий тайм розпочався з атак «Кривбасу», адже такий результат аж ніяк нас не влаштовував. Щедрий знову перевіряв пильність Кліщука. Той парирував неприємний для себе удар. Пізніше ми заробили небезпечний стандарт, коли Васін пробивав замість подачі на партнерів, яка напрошувалась, але повз ворота.

Свої моменти мали і гості. Двічі після подач зі стандартів біля наших воріт було дуже небезпечно, але, на щастя, гості мали проблеми із реалізацією. Із плином часу атаки криворіжців ставали все більш відчайдушними, адже втрачати очки не можна було. Дві хороші нагоди мав на протязі двох хвилин Хобленко: у першому випадку «Гірник-Спорт» врятував кіпер, а у другому після кутового м’яч розминувся із воротами. Ми насідали, й останні хвилини у карному майданчику було дуже гаряче, але фінальний штурм результату нам не приніс. На жаль, 0:0.

14 листопада 2021 року. Чемпіонат України-2021/2022. Перша ліга. 18 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 13:15. 600 глядачів. +9 градусів. Поле - 4.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні, Полтавська обл.) – 0:0

Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область).

Асистенти арбітра: Тарас Клименко (Київ), Юрій Федорак (Івано-Франківськ).

Четвертий арбітр: Анатолій Ухов (Кривий Ріг).

Спостерігач арбітражу: Борис Трач (Тернопіль).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 23. Богдан Сарнавський – 11. Микита Татарков, 3. Володимир Заїменко (к), 50. Дмитро Семенов, 22. Андрій Мостовий (18. Олександр Горват, 75) – 4. Артем Гордієнко, 2. В’ячеслав Рябов (6. Клім Приходько, 46), 39. Денис Васін (13. Іван Зотько, 88), 16. Крістіан Іліч (30. Вагнер Гонсалвез, 70), 45. Артем Щедрий – 9. Олексій Хобленко.

Запасні: 41. Роман Льопка, 24. Зураб Гігашвілі, 5. Олександр П’ятов, 8. Ігор Яровой, 17. Назар Маліновський, 20. Дмитро Фатєєв, 24. Зураб Гігашвілі, 73. Денис Балан.

Головний тренер: Олександр Бабич.

«Гірник-Спорт» (Горішні Плавні): 23. Андрій Кліщук, 19. Емін Сафіханов (21. Клебер, 55), 4. Роман Никитюк, 3. Богдан Чуєв, 15. Денис Черниш, 7. Артем Сьомка, 10. Руслан Паламар, 8. Артем Мильченко, 77. Вадим Яворський (к), 22. Єгор Твердохліб (9. Сергій Романов, 83), 11. Андрій Понєдєльнік.

Запасні: 26. Георгій Клімов, 16. Ярослав Ямполь, 12. Владислав Громенко, 17. Олександр Кожевніков, 6. Артем Кулаковський, 18. Бруно.

Головний тренер: Ігор Жабченко.

Попередження: Андрій Мостовий, 70 - Вадим Яворський, 36. Емін Сафіханов, 38. Клебер, 62. Богдан Чуєв, 81. Роман Никитюк, 85.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru