"Кривбас" готується до матчу проти "Руху"

"Кривбас" готується до матчу проти "Руху"}

Криворізький «Кривбас» готується до домашнього матчу 9 туру УПЛ проти львівського «Руху». Після кубкової битви в Одесі вже у четвер команда провела віднолювальне тренування.

У пʼятницю вже заняття було серйознішим: попрацювали над тактикою. А перед початком тренування червоно-білі привітали традиційним коридорчиком іменинника Віктора Блізніченка, якому виповнився 21 рік. В суботу команда продовжить підготовку до «Руху». До речі, львівʼяни вже прибули до Кривого Рогу та проведуть заняття на Академії «Кривбас» сьогодні о другій половині дня.

Матч «Кривбас» - «Рух» відбудеться у неділю, у перший день жовтня, у Кривому Розі, на стадіоні «Гірник», початок – 15:00. Нагадаємо, трансляція гри в відкритому доступі буде доступна на офіційному Ютуб-каналі ФК «Кривбас».

ФК «Кривбас» разом з УПЛ виділили зі своїх квот 20 місць на стадіоні «Гірник». Всі отримані кошти з продажу перепусток будуть направлені на придбання 50 FPV-дронів для підрозділу «Регбісти» роти ударних БпАК 129 ОБр ТРО, у складі якого нашу державу боронять працівники та ультрас «Кривбасу». Мета масштабного збору – 1 000 000 грн!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru