"Кривбас" і РАДАБАНК: Дібанго та Кліщук зустрілись з вболівальниками

"Кривбас" і РАДАБАНК: Дібанго та Кліщук зустрілись з вболівальниками}

Посмішки, селфі, спілкування з улюбленими гравцями і заряд позитивної енергії: гравці криворізького «Кривбасу» Іван Дібанго та Андрій Кліщук зустрілися з вболівальниками червоно-білих. ФК «Кривбас» разом з РАДАБАНК, головним спонсором клубу, організували для прихильників криворізької команди автографсесію з футболістами основної команди.

- Дуже приємно, що наші віданні вболівальники приходять на зустрічі. Ми вдічуваємо їх підтримку, як на вулицях міста, так і на стадіоні. Тому дуже круто, що Клуб робить подібні заходи. Це все піде тільки на користь, як нам, футболістам, так і фанам «Кривбас», - впевнений Андрій Кліщук.

У відділенні РАДАБАНКу на гостей заходу чекали вікторини про клуб, а авторів правильних відповідей - приємні подарунки. Наш воротар та захисник з радістю поспілкувалися з відданими фанатами, залюбки роздали автографи та зробили памʼятні фото з вболівальниками, які в свою чергу могли ознайомитися з клієнтськими перевагами РАДАБАНКу.

- Я дуже радий цій зустрічі. Тим паче, це моя перша автографсесія в «Кривбасі». Ми з вболівальниками - справжня родина. Ти не можеш грати у футбол, якщо в тебе не має шанувальників, а фани, у свою чергу, не можуть жити без футболу. Ось такий зв‘язок між нами, - поділився Іван Дібанго.

- Це був дуже цікавий та яскравий захід. РАДАБАНК вдячний нашому партнеру, ФК «Кривбас», за організацію цієї події. Для наших клієнтів – це теж свято. РАДАБАНК вболіває за «Кривбас» та бажає Клубу тільки перемог та найвищих рядків у турнірних таблицях, - підкреслює начальник відділення №19 РАДАБАНК Ольга Лік.

Андрію Кліщуку вболівальники бажали якнайшвидшого повернення на поле після ушкодження, а Івану Дібанго – завершити чемпіонат на якомога вищому місці.

«КРИВБАС» – ЦЕ МИ!

Шукайте себе на фото ТУТ

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

 

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru