"Кривбас" і РАДАБАНК провели автографсесію для фанів з Бандейрою і Вакулком

"Кривбас" і РАДАБАНК провели автографсесію для фанів з Бандейрою і Вакулком}

25 червня ФК «Кривбас» разом з РАДАБАНК, головним спонсором Клубу, організували свято для криворізьких вболівальників. У відділенні РАДАБАНК на Поштовому відбулась автографсесія футболістів червоно-білих Рафаеля Бандейри та Юрія Вакулка.

«Захід вийшов класним та по-своєму затишним. На зустріч прийшло дуже багато фанів «Кривбас», і це трошки неочікувано, тим паче, у робочий день. Це зайвий раз свідчить про те, що команду люблять та цінують. Це моя вже не перша автографсесія, але перша саме з «Кривбасом». Без вболівальників футбол неможливо уявити, тому ми граємо та робимо все це саме для них», - прокоментував Юрій Вакулко.

На гостей заходу чекали конкурси про Клуб, а переможців - приємні подарунки. Неформальне спілкування, спільні фото на памʼять, автографи, посмішки дітей та дорослих, гумор - захід сподобався і футболістами, і фанам. Усі присутні окрім цього могли ознайомитися з клієнтськими перевагами РАДАБАНКу.

«Це дуже важливо проводити такі зустрічі з вболівальниками, які палко підтримують нас. Я щасливий, адже отримую заряд позитиву при зустрічі з ними, тож все чудово. Чесно кажучи, це моя дебютна автографсесія. Але мене переповнюють теплі емоції кожен раз, коли маю таку можливість, зробити наших вболівальників щасливими. А вони, у свою чергу, дарують щастя нам», - поділився Рафаель Бандейра.

Це вже не перший подібний захід у відділенні головного спонсора ФК «Кривбас», РАДАБАНК. Раніше тут вже побували Дмитро Хомченовський, Андрій Понєдєльнік, Іван Дібанго, Андрій Кліщук і Олег Кожушко.

«Все пройшло дуже позитивно. Ми завжди чекаємо та запрошуємо до РАДАБАНКу» вболівальників «Кривбасу». Ми з нашим футбольним Клубом співпрацюємо вже понад рік, і обидві сторони отримали багато спільних переваг за цей час», - підкреслює начальник відділення №18 РАДАБАНК Таміла Самохвалова.

Вболівальники «Кривбасу» також отримали задоволення від зустрічі зі своїми кумирами: «Захід подарував гарний настрій. Дякуємо Клубу за те, що завжди йде нам назустріч. З нетерпінням очікуємо нового сезону та дебюту в єврокубках. Бажаємо «Кривбасу» тільки перемог», - коментують фани червоно-білих.

Ми ж зі свого боку хочемо подякувати вам, наші дорогі вболівальники, за те, що підтримуєте команду. «КРИВБАС» - ЦЕ МИ!

Шукайте себе на фото ТУТ

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru