"Кривбас" - "Інгулець" 0:1

"Кривбас" - "Інгулець" 0:1}

Криворізький «Кривбас» зіграв другий контрольний матч на літніх зборах. Сьогоднішнім суперником виступив «Інгулець». Команди використали по два склади у кожному з таймів.

Початок гри залишися за червоно-білими. Задерака виконав непогану подачу зліва, й Устименко пробивав з другого поверху, але, на жаль, Кучер м’яча забрав. У середині тайму Опанасенко справа увірвався до карного майданчика, але чи то бив, чи то віддавав передачу, але повз ворота.

Гра проходила із обоюдними моментами. Гості теж мали декілька непоганих можливостей забити, але впевнено діяв у воротах Кліщук. На 44 хвилині Клименка вивели майже віч-на-віч із Андрієм, але удар прийшовся по центру й Кліщук з другої спроби м’яча приборкав.

Другий тайм розпочався з швидкої флангової атаки нашої команди та небезпечного удару головою Мисляя у ближній кут - воротар виручив. Суперник відповів пізніше, коли Козак пробивав з гострого кута, але влучив у стійку. На 65 хвилині непогано стріляв здалеку Понєдєльнік - трохи неточно.

Здавалось, напівмоменти у кожної з команд до кінця гри результативними вже не стануть. У компенсований час перспективно здалеку пробивав Дебелко, але все ж таки неточно. На жаль, остання атака в матчі призвела до голу у наші ворота. Один з новачків гостей використав вихід тет-а-тет із Сарнавським - 0:1.

17 липня 2022 року. Контрольний матч №2. +23 градуси.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Інгулець» (пгт Петрове, Кіровогр. обл.) - 0:1 (0:0)

Арбітр: Анатолій Ухов (Кривий Ріг).

Асистенти арбітра: Владислав Чеголя, Максим Левченко (обидва - Кривий Ріг).

Гол: новачок, 90+2.

«Кривбас» (Кривий Ріг): Андрій Кліщук (Богдан Сарнавський, 46), Тимур Стецьков (Іван Козак, 46), Дмитро Семенов (Гліб Попчук, 46), Іван Зотько (Дмитро Чудак, 46), Євген Опанасенко (Денис Шевченко, 46), Євген Банада (В’ячеслав Рябов, 46), Назар Волошин (Андрій Понєдєльнік, 46), Олексій Хобленко (Тимур Кораблін, 46), Дмитро Хомченовський (к) (Ярослав Гопкало, 46; новачок, 70), Максим Задерака (Максим Мисляй, 46; Євген Ніколашин, 70), Денис Устименко (Роман Дебелко, 46).

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Інгулець» (Петрове) (стартовий склад): Данило Кучер, Тарас Саків, Сергій Ченбай, Максим Ковальов (к), Дмитро Нагієв, Владислав Клименко, Олександр Кучеренко, Віктор Блізніченко, Євген Запорожець, Володимир Одарюк, Артем Стало.

На заміни виходили: новачок, Дмитро Поспєлов, Віталій Павлов, новачок, новачок, Андрій Блізніченко, Олександр Козак, Денис Резепов, новачок.

Головний тренер: Сергій Лавриненко.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru