"Інгулець" - "Кривбас" 1:1

"Інгулець" - "Кривбас" 1:1}

Криворізький «Кривбас» зіграв останній контрольний матч перед стартом нового сезону УПЛ. Наша команда знову зустрілась із петрівським «Інгульцем», майбутнім суперником по чемпіонату.

Початок гри залишився за криворіжцями. Вже на 2 хвилині гостра флангова подача Татаркова ледь не знайшла партнера: але, на жаль, ні Хобленко, ні Опанасенко до мʼяча не дотягнулись. Небезпечно біля воріт суперника було й через хвилину коли з гострого кута після помилки захисників намагався пробити Волошин – воротар мʼяча забрав.

На 20 хвилині Запорожець пробивав з другого поверху у ствір воріт, але Сарнавський був на місці. Пізніше із середньої дистанції стріляв Клименко – набагато вище. «Кривбас» відповів після кутового. Снаряд заметушився у воротарському, й відскочив до Семенова, але після удару влучив у захисника й пішов на кутовий.

Суперники проводили обопільні атаки, але наші хлопці грали гостріше. У кінцівці тайму двічі мʼяч повинен був залітати у ворота «Інгульця». Спочатку Волошин вийшов майже віч-на-віч із воротарем, але програв дуель останньому. А потім після кутового Хобленко діставав сферу головою, але той пролетів поруч зі стійкою.

Друга половина гри розпочалась з кутового вже біля наших воріт й удару Поспєлова – мʼяч влучив у сітку із зовнішнього боку. Червоно-білі продовжували шукати щастя у воріт гостей, й на 64 хвилині таки забили. Волошин отримав мʼяч з лівого флангу від Хобленка, обіграв двох опонентів, й потужно пробив на виконання у дальній нижній кут – 0:1.

Щоправда, вже через вісім хвилин супернику вдалось відігратись. Блізніченко прокинув снаряд мимо Вернидуба, вийшов тет-а-тет із Сарнавським та низовим пострілом зрівняв рахунок – 1:1. До кінця гри моментів біля обох воріт ми більше не побачили. Бойовий мир.

14 серпня 2022 року. Контрольний матч №7. +32 градуси.

«Інгулець» (смт Петрове, Кіровогр. обл.) - «Кривбас» (Кривий Ріг) – 1:1 (0:0)

Арбітр: Максим Поліщук (Кривий Ріг).

Асистенти арбітра: Максим Левченко, Владислав Чеголя (обидва – Кривий Ріг).

Голи: Назар Волошин (Олексій Хобленко), 64 (0:1). Віктор Блізніченко, 72 (1:1).

«Кривбас» (Кривий Ріг): Богдан Сарнавський, Микита Татарков, Віталій Вернидуб, Іван Зотько (Вʼячеслав Рябов, 67), Євген Опанасенко (Тимур Стецьков, 46), Дмитро Семенов, Євген Банада (Тимур Кораблін, 46), Андрій Понєдєльнік (Роман Дебелко, 64), Дмитро Хомченовський (к), Назар Волошин, Олексій Хобленко (Денис Шевченко, 78).

Запасні: Андрій Кліщук, Гліб Попчук, Іван Козак.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru