"Кривбас" - "Інгулець" 1:1

"Кривбас" - "Інгулець" 1:1}

«Кривбас» вже за два дні після матчу в Лізі Конференцій проти «Бетіса» зіграв матч 4 туру УПЛ вдома проти «Інгульця». Юрій Вернидуб вдався до ротації: наприклад, до старту повернулись Понєдєльнік, Твердохліб і Микитишин. Також вперше в основі зʼявився малійський центральний захисник Конате, який замінив дискваліфікованого Романчука.

Початок гри залишився за гостями, яким пощастило забити швидкий гол. Екс-гравець «Кривбасу» Пʼятов на 6 хвилині увірвався у наш карний майданчик та пробив: перший удар прийшовся у опонента, Стецьков невдало виніс мʼяч, і Олександр поцілив у дальню девʼятку – 0:1. Червоно-білі одразу пішли вперед, та створили чергу класних моментів. На 14 хвилині По вивели майже віч-на-віч з воротарем – Паламарчук виграв дуель у ближньому куті.

Згодом Микитишин накрутив опонента та зліва виконав класний простріл у воротарський, звідкіля Кожушко влучив у стійку! Пізніше після кутового голкіпер вибив мʼяча майже з лінії ворота після удару когось з наших гравців. «Кривбас» атакував по всій ширині поля. Були й непогані удари з середньої дистанції: По, Микитишин – поруч зі стійкою. Пізніше той же Микитишин ефектно в падінні пробивав у ближню девʼятку – трохи не влучив.

Свої декілька моментів мали й гості, які повністю зосередились на обороні, але іноді все ж вибігали в контратаки. Після однієї з таких неприємно пробивав Малиш, але Кліщук врятував «Кривбас». На 40 хвилині успіх нам принесла контратака: По відправив у прорив правим флангом Луньова – Максим прострілив на Кожушка, який ефектно пʼятою відправив шкіряного у ворота – 1:1!

Початок другого тайму залишився за криворіжцями. Кожушко стріляв з розвороту, але влучив у сітку з зовнішнього боку. Також свої спроби змарнували По, і Бандейра, який вийшов на заміну. «Кривбас» тиснув, пішла гра суто на половині поля «Інгульця». Кожушко на 70 хвилині після перехоплення побіг обігрувати Паламарчука, але голкіпер в останній момент виставив ногу та вибив мʼяча.

Мали свій шанс і петровці. Білоцерковець пробивав на виконанні з лінії штрафного – і зовсім трохи не влучив у ворота. Тиск на ворота інгульчан не зупинявся ні на хвилину. Бандейра вгатив здалеку, але у ворота не влучив. Гравці гостей лягали буквально під всі мʼячі, граючи дуже самовіддано. Навіть у Кобіна не витримали нерви, і його було вилучено з поля в кінцівці. Наша команда до останнього сподівалась вирвати перемогу, провела безліч атак, але суперник втримав таке бажане одне очко - 1:1.

25 серпня 2024 року. Чемпіонат України 2024\2025. VBET Ліга. 4 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 18:00. 534 глядачів. +33 градуси.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Інгулець» (Петрове, Кіровогр. обл.) - 1:1 (1:1)

Арбітр: Роман Блавацький (Львів).

Асистенти арбітра: Олександр Павлінов, Віталій Сухін (обидва - Одеса).

Четвертий арбітр: Клим Заброда (Суми).

Спостерігач арбітражу: Євген Арановський (Хмельницький).

Делегат УАФ: Віктор Безсмертний (Кропивницький).

Арбітр ВАА: Олександр Шандор (Львів).

Асистент ВАА: Володимир Коротін (Черкаси).

Спостерігач ВАА: Олег Плужник (Харків).

Голи: Олександр Пʼятов, 6 (0:1). Олег Кожушко (Максим Луньов), 40 (1:1).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук - 7. Андрій Понєдєльнік (25. Рафаель Бандейра, 46), 66. Бакарі Конате (15. Олександр Драмбаєв, 46), 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго - 8. Джихад Бізімана, 97. Жан По, 11. Єгор Твердохліб (22. Юрій Вакулко, 46), 14. Максим Луньов (10. Дмитро Хомченовський, 63), 20. Артур Микитишин (21. Денис Кузик, 76) - 78. Олег Кожушко.

Запасні: 1. Богдан Хома, 30. Володимир Маханьков, 27. Маттео Аморозо, 4. Оче Очовечи, 9. Даніель Соса, 94. Максим Задерака, 80. Прінс Аду.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Інгулець» (Петрове): 12. Олексій Паламарчук, 91. Максим Мельничук, 23. Михайло Шершень, 2. Станіслав-Нурі Малиш, 4. Віталій Дубілей (26. Владислав Сидоренко, 65), 32. Сергій Петько (18. Валерій Сад, 79), 20. Роман Волохатий, 8. Олександр Пʼятов (19. Радіон Лісняк, 87), 11. Ярослав Богунов (9. Олег Пушкарьов, 65), 22. Володимир Білоцерковець (33. Марʼян Мисик, 79), 10. Олександр Козак (к).

Запасні: 36. Антон Жилкін, 6. Іван Лосенко, 44. Владислав Чабан, 59. Богдан Могильний, 99. Сергій Кисленко.

Головний тренер: Василь Кобін.

Попередження: Андрій Понєдєльнік, 14. Іван Дібанго, 17 - Олександр Козак, 66.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru