"Кривбас" - "Карпати" 0:1

"Кривбас" - "Карпати" 0:1}

Криворізький «Кривбас» зіграв другий контрольний матч на літніх навчально-тренувальних зборах. Суперник - львівські «Карпати», які нещодавно очолив Мирон Маркевич.

Юрій Вернидуб задіяв два різні склади у кожному з таймів. Початок спарингу залишився за львівʼянами, яка хоча й не награли на швидкий гол, але зуміли першими відкрити рахунок. Невес Алвес обікрав новачка червоно-білих Кожушка, який перетримав мʼяча біля власного карного майданчика, та, вийшовши один на один з Кліщуком, обіграв того та вразив порожні ворота – 0:1. Відзначимо, що пізніше Олег, на жаль, отримав пошкодження та покинув поле у середині тайму.

Наші ж хлопці у дебюті до пропущеного голу провели дві непогані атаки, але удар Дебелка цілі не досяг, а потенційно небезпечний постріл Хомченовського було заблоковано. У подальшому ми побачили рівний футбол, але в атаці все ж гостріше виглядали львівʼяни. Після однієї з флангових подач та удару впритул снаряд навіть влучив у поперечину воріт Кліщука. Кінцівка тайму вже залишилась за криворіжцями, але забити у відповідь до перерви не вдалось.

На другий тайм вийшов оновлений склад «Кривбасу». Найактивнішим у дебюті другої половини був Кораблін, який і пробивав, і непогано асистував партнерам. Як, наприклад, після прострілу на Устименка на ближню стійку, але Денис у ворота не влучив. На 63 хвилині червоно-білі заробили небезпечний стандарт, але Тимур пробив у стінку.

«Кривбас» перехопив ініціативу. Але хороші постріли Вілівальда та Хобленка цілі не досягли. Перший після кутового пробив вище, а другий пробивав потужно, але влучив у поперечину. Криворіжці кінцівку другого тайму провели на половині поля суперника, але, на жаль, зрівняти рахунок не вдалось. Починаємо другий збір з результату 0:1. Віримо в команду!

9 липня 2023 року. Контрольний матч №2. Смт Середнє, Закарпатська область. Стадіон смт Середнє. 18:00. +29 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Карпати» (Львів) - 0:1 (0:1)

Гол: Ігор Невес Алвес, 14.

«Кривбас» (Кривий Ріг): Андрій Кліщук (Богдан Хома, 46) – Андрій Понєдєльнік (Дмитро Семенов, 46), Данило Бескоровайний (Володимир Вілівальд, 46), Тимур Стецьков (Вʼячеслав Рябов, 46), Іван Дібанго (новачок, 46) – Олег Кожушко (Арсеній Кілєвий, 23; Олексій Хобленко, 46), Владислав Семотюк (Клім Приходько, 46), Дмитро Хомченовський (к) (Арсеній Кілєвий, 68), Микита Татарков (Тимур Кораблін, 46), Максим Задерака (Захар Карпусь, 46) – Роман Дебелко (Денис Устименко, 46).

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Карпати» (Львів) (стартовий склад): Андрій Кожухар, Тарас Саків, Богдан Порох, Богдан Векляк, Павло Полегенько, Артур Рябов, Владислав Клименко, Ян Костенко, Амбросій Чачуа (к), Євген Підлепенець, Ігор Невес Алвес.

Запасні: Олександр Ільющенков, Тимофій Сухар, Олександр Мизюк, Володимир Савчин, Петро Долгов, Денис Галенков, Єгор Картушов, Єгор Демченко, Кирило Матвєєв, Денис Кожанов, Вадим Сидун.

Головний тренер: Мирон Маркевич.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru