"Кривбас" - "Каспій" 0:0

"Кривбас" - "Каспій" 0:0}

Криворізький «Кривбас» зіграв заключний девʼятий контрольний матч на турецьких зборах. Сьогодні нашим спаринг-партнером виступив середняк Вищої ліги чемпіонату Казахстану - «Каспій».

Перший момент у матчі створив суперник. На 8 хвилині Хомченовський втратив мʼяча на власній половині поля. Швидка контратака й удар у дальній кут низом з лінії карного майданчика. На щастя, повз ворота. Червоно-білі відповіли дуже швидко. На 12 хвилині Татарков потужно пробивав з середньої дистанції – воротар перевів снаряд на кутовий.

На 26 хвилині Устименко взяв ініціативу на себе. Змістився з лівого флангу та цілив під поперечину – рикошет, й лише кутовий. Тут же подача – першим на був підбиранні Понєдєльнік – дуже неточно. У ці хвилини «Кривбас» загрожував воротам зі стандартів. Черговий корнер – другий поверх виграв Стецьков, трохи неточно.

Червоно-білі нарощувати тиск на ворота казахського клубу. Хомченовський наважився на дальній постріл – поперечина! Ближче до перерви перевага «Кривбасу» стала просто величезною. Микитишин здійснив непоганий прохід й зряче пробивав з кута штрафного – знову неточно. Суперник приділяв увагу виключно обороні й свого досяг. Перший тайм – 0:0.

Другий тайм розпочався з атак криворіжців. Деякі заміни освіжили гру. Але цього разу моментів прийшлось чекати довго. Лише у середині другої половини зʼявився хороший шанс. Вперше на зборах вийшов у контрольному матчі Дібанго, який тільки днями приєднався до «Кривбасу» через візові нюанси. Іван замикав на дальній стійці подачу з корнера – якимось дивом мʼяч не опинився у воротах. Відзначимо сьогодні й перший поєдинок на зборах для молодого Вілівальда.

Криворіжці продовжили шукати щастя біля чужих воріт, але, на жаль, суперник втримав позитивний для себе результат. 0:0 - наша команда завершує турецький етап підготовки. Завтра «Кривбас» вирушає додому, до України.

19 лютого 2023 року. Контрольний матч №9. Белек, Туреччина. 13:30 (за київським часом). 50 глядачів. +16 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Каспій» (Актау, Казахстан) – 0:0

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг 

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru