"Кривбас" - "Колос" 1:0

"Кривбас" - "Колос" 1:0}

Сьогодні у 21 турі УПЛ «Кривбас» приймав «Колос». Це був другий поспіль домашній матч для нашої команди. І гра була особливою для «Кривбасу»: разом із фондом «Трибуна Героїв» ми присвятили її пам’яті ультрас червоно-білих. Матч Памʼяті почався з хвилини мовчання на честь фанатів, які віддали життя в боротьбі за нашу з вами свободу та Незалежність.

Перший символічний удар виконав маленький Іван, син ультрас нашої команди Максима Грачова, який віддав найцінніше за свободу та Незалежність України. Команди вийшли на поле у траурних повʼязках, вшанувавши памʼять жертв теракту рашистів після нещодавніх ударів по Кривому Рогу та Одесі.

До стартового складу після дискваліфікації повернувся Іліч. Дебют матчу пройшов у рівній боротьбі. Хоча перший удар залишився за господарями. Луньов завершив сольний прохід неточним ударом з лінії карного майданчика. «Колос» згодом відповів фланговою атакою та гострим прострілом Цурікова, який зупинив Бандейра. Тут же Паулаускас пробивав по воротам Кліщука, але, на щастя, вийшло несильно та без проблем для Андрія.

У подальшому гра довгий час йшла без моментів. «Кривбасу» було важко підібратись до воріт суперника. «Колос» також не підходив близько до нашого штрафного. Вʼязка гра в центрі поля. Мінімальною ігровою ініціативою ми все ж володіли, але гості оборонялись доволі грамотно. На 40 хвилині нарешті вдалось створити класний момент.

Іліч виконав подачу з кута поля – Прінс пробивав з другого поверху – якимось дивом мʼяч не залетів у ближню девʼятку. Трохи неточно… Зміни у складі напрошувались, адже гра була далека від тієї, яку ми звикли бачити у виконанні «Кривбасу». Юрій Вернидуб в перерві змінив Бандейру та Іліча на відповідно Понєдєльніка і Вакулка.

Криворіжці розпочали другу половину гру дуже активно. Після верхової подачі та скидки Бескоровайного зовсім трохи не вистачило Прінсу, аби замкнути передачу. Ми нагнітали з кожною хвилиною. Згодом Дібанго в дотик гостро стріляв з непоганої позиції – трохи вище. Червоно-білі завелись, а от «Колосу» в ці хвилини було важко. Суперник думав виключно про оборону.

«Кривбас» провів ще ряд замін, гра ще більше пожвавішала. Суперник намагався загрожувати воротам Кліщука після декількох дальніх ударів, які, на щастя, були дуже неточними. На 78 хвилині Вакулко гостро прострілив справа - мʼяч ледве не перетнув лінію воріт після декількох рикошетів... А який момент змарнував на 88 хвилині Кожушко... Олега вивели тет-а-тет з воротарем, але наш нападник у ворота не влучив.

Криворіжці продовжували насідати. Вже у компенсований час ще один супершанс. Задерака грав на добиванні, але пробив повз ворота з гострого кута. За хвилину чергова флангова атака, мʼяч влучає в руку комусь з футболістів ковалівців у карному майданчику, але після недовгої паузи арбітр навіть не пішов дивитись VAR. Дуже цікаво...

І все ж таки ми вирвали перемогу!!! Бізімана більярдним ударом поклав мʼяч у дальній кут з лінії штрафного після пасу Кожушка - 1:0! Таааааак!!!

16 березня 2024 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 21 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 685 глядачів. +8 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Колос» (с. Ковалівка, Київська обл.) – 1:0 (0:0)

Арбітр: Ярослав Козик (Мукачево).

Асистенти арбітра: Ігор Дебенко (Івано-Франківськ), Петро Котубей (Закарпатська область).

Четвертий арбітр: Софія Причина (Львівська область).

Спостерігач арбітражу: Костянтин Труханов (Харків).

Делегат УАФ: Вадим Шельменко (Київ).

Асистент делегата УАФ: Олег Базай (Запоріжжя).

Арбітр ВАА: Олексій Деревінський (Хмельницький).

Асистент ВАА: Сергій Приступа (Черкаська область).

Спостерігач ВАА: Олег Плужник (Харків).

Гол: Джихад Бізімана (Олег Кожушко), 90+5.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук - 25. Рафаель Бандейра (7. Андрій Понєдєльнік, 46), 13. Данило Бескоровайний (к), 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго – 23. Хрвоє Іліч (22. Юрій Вакулко, 46), 8. Джихад Бізімана, 21. Денис Кузик (94. Максим Задерака, 63), 14. Максим Луньов (10. Дмитро Хомченовський, 63), 9. Даніель Соса – 80. Прінс Аду (78. Олег Кожушко, 73).

Запасні: 1. Богдан Хома, 30. Володимир Маханьков, 97. Жан По, 39. Натанаель Сантіні, 20. Артур Микитишин, 11. Микита Татарков, 47. Єгор Твердохліб.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Колос» (Ковалівка): 23. Кіріл Фесюн, 9. Андрій Цуріков, 5. Валерій Бондаренко, 6. Микита Бурда, 27. Валерій Лучкевич, 90. Андрій Богданов (к) (48. Олег Криворучко, 85), 7. Олександр Демченко (11. Лукас Рангел, 73), 70. Дмитро Топалов, 10. Павло Оріховський, 69. Олег Ільїн (91. Артем Гусол, 85), 99. Гитіс Паулаускас (22. Денис Безбородько, 82).

Запасні: 1. Валентин Горох, 20. Роман Мисак, 29. Владислав Ємець, 15. Олександр Чорноморець, 3. Роман Гончаренко, 2. Каталін Кукош, 14. Вадим Мілько, 17. Антон Салабай.

Головний тренер: Ярослав Вишняк.

Попередження: Джихад Бізімана, 35. Андрій Понєдєльнік, 49 - Андрій Цуріков, 24. Олександр Демченко, 48. Гитіс Паулаускас, 72. Валерій Лучкевич, 73. Лукас Рангел, 90+2.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru