"Кривбас" - "Кремінь" 2:1

"Кривбас" - "Кремінь" 2:1}

Криворізький «Кривбас» зіграв контрольний матч, заповнюючи паузу в чемпіонаті, повʼязану з міжнародними поєдинками збірних. Суперник – «Кремінь» Кременчук, який наразі виступає у Першій лізі.

Прогнозовано з перших хвилин наша команда заволоділа ігровою та територіальною перевагою. Вже у дебюті Кораблін мав нагоду, аби забити швидкий гол при виході віч-на-віч, але воротар виграв дуель у Тимура. У подальшому криворіжці продовжили шукати щастя у воріт суперника, але мʼяч довгий час у ворота не йшов. Непогано працювали фланги, але захист «Кременя» тримався.

Проходили удари як з середньої, так і дальньої дистанції. Небезпечно низом пробивав активний Кораблін – повз ворота. А перспективний стандарт з кута штрафного загубив Микитишин. А яким дивом не влучив у ворота з кількох метрів Понєдєльнік після ідеальної флангової подачі Задераки можна тільки здогадуватись.

Щодо «Кременю», то він сподівався до перерви хіба що на контратаки. Й двічі біля наших воріт було реально небезпечно. У одному з моментів Галата вибіг на побачення із голкіпером, але Кліщук виграв дуель. В перерві тренерський штаб «Кривбасу» оновив склад більш, ніж на половину. Й вже дуже швидко нам нарешті вдалось відкрити рахунок.

Хомченовського вивели на хорошу ударну позицію у карному майданчику – Дмитро пробив низом у ближній кут – 1:0. За три хвилини безлад у штрафному «Кременю» призвів до другого голу. Обрізка, невдале вибивання мʼяча… Чого тільки не було у цьому моменті. Куля відскочила до Капіча, який потужно пробив під поперечину – 2:0

Червоно-білі у подальшому мали ще багато можливостей для того, аби збільшити різницю у рахунку, але несподівано забив суперник. Під кінець матчу одна з рідких контратак призвела до пропущеного голу. Панчишин низовим ударом метрів з десяти застав Сарнавського зненацька – 2:1.

25 березня 2023 року. Контрольний матч. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». +17 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Кремінь» (Кременчук, Полтав. обл.) – 2:1 (0:0)

Арбітр: Максим Поліщук (Кривий Ріг).

Асистенти арбітра: Максим Левченко, Владислав Чеголя (обидва - Кривий Ріг).

Четвертий арбітр: Кирило Ісаков (Кривий Ріг).

Голи: Дмитро Хомченовський, 52 (1:0). Ріфет Капіч, 55 (2:0). Орест Панчишин, 87 (2:1).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru