"Кривбас" - "Кремінь": 25 березня о 13:00

"Кривбас" - "Кремінь": 25 березня о 13:00}

Паузу у чемпіонаті УПЛ, повʼязану з міжнародними матчами збірних, криворізький «Кривбас» заповнить контрольним матчем проти «Кременя» Кременчук, який представляє Першу лігу. На зимову перерву у групі Б Першої ліги суперник пішов на 3 позиції: +6=3-5 (28-24).

8 квітня виїзним поєдинком проти «Карпат» «Кремінь» розпочне весняну частину вже у групі, яка буде вести боротьбу за підвищення у класі. На зимових зборах суперник зіграв наступні контрольні матчі: «Скорук» Томаківка – 2:2 і 0:5, «Олімпія» Савинці – 3:1, «Нива» Вінниця – 3:1, «Металург» Запоріжжя – 1:1, «Дружба» Мирівка (аматори) – 1:2, «Васт» Миколаїв – 3:1, «Олександрія» U-19 – 3:1.

Щодо «Кривбасу», то наша команда у останньому матчі УПЛ зіграла внічию на виїзді зі «Львовом» - 2:2, втративши перемогу в меншості на останніх хвилинах. Суботній спаринг – можливість для червоно-білих заповнити паузу у чемпіонаті. Востаннє суперники зустрічались 21 листопада 2021 року, коли в рамках 19 туру Першої ліги тут же, на «Гірнику», криворіжці були сильніші – 5:0.

Наразі головний тренер «Кременю» - молодий 36-річний спеціаліст Роман Локтіонов, який встиг пограти за багато українських клубів серед яких «Ворскла», «Інгулець», «Зірка», «Сталь» Алчевськ, інші. Цікаво, що один з помічників Локтіонова – Валерій Куценко, який у сезонах 2010-2012 років захищав кольори «Кривбасу».

Нагадуємо, «Кривбас» запрошує на суботню гру 200 вболівальників, які можуть акредитуватись за посиланнямЗареєструватися на матч можуть усі бажаючі. На вказану вами електронну пошту буде надіслана копія заповненої форми, яка надає акредитацію на гру.

Важливо! Для входу на арену просимо мати при собі документи, що підтверджують вашу особу. Боковий вхід на стадіон зі сторони шахти буде відкритий з 12:30.

Контрольний матч.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Кремінь» (Кременчук, Полтавська область).

25 березня 2023, субота. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 13:00.

Суддівські призначення: 

Арбітр: Максим Поліщук (Кривий Ріг).

Асистенти арбітра: Максим Левченко, Владислав Чеголя (обидва - Кривий Ріг).

Четвертий арбітр: Кирило Ісаков (Кривий Ріг).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru