"Кривбас" - "Кремінь" 3:0

"Кривбас" - "Кремінь" 3:0}

У четвертому контрольному матчі на літньому навчально-тренувальному зборі криворізький «Кривбас» приймав на стадіоні «Гірник» кременчуцький «Кремінь», який у минулому сезону виступав у Першій лізі, але вилетів.

Гру було присвячено пам'яті легендарного нападника нашого клубу 70-80 років Віталія Дмитренка. Перед початком матчу усі присутні на стадіоні вшанували пам'ять легенди хвилиною мовчання, а у перерві син Віталія Олександр отримав подарунок від клубу - футболку із зображенням батька.

Щодо гри, то тренерський штаб «Кривбасу» надав ігрову практику трьом потенційним новачкам. Перший небезпечний момент створили господарі, коли Пирогов з лівого флангу зі стандарту пробив у ближній кут, але Мирний був начеку. Наступного гострого епізоду біля воріт суперника довелося трохи почекати: Збунь у карному майданчику накрутив одразу двох, й цілив у дальній кут, але влучив у захисника.

На 19 хвилині Пирогов пробивав по воротам, але захисник відбив м’яча руками – пенальті! Квасов підійшов до позначки, й впевнено розвів м’яча і воротаря по різних кутах – 1:0. Криворіжці володіли ігровою та територіальною перевагою, але і «Кремінь» не відсижувався у обороні. Так, два удари з-за меж штрафної таїли небезпеку, але повз ворота.

Одного разу після контратаки гості навіть могли забити, але Льопка виграв ближню дуель у опонента, після того як той на швидкості втік від Маліновського. Тайм закінчувався на половині поля гостей, але забити вдруге до перерви нашій команді не вдалося.

З початком другого тайму малюнок гри не змінився. «Кривбас» атакує, «Кремінь» захищається та діє на контратаках. Пирогов на 61 хвилині замикав флангову передачу, але пробив набагато вище воріт. Атаки криворіжців принесли свої плоди наприкінці зустрічі: спочатку на 76 хвилині, коли Ніколашин стріляв з меж карного майданчика, але воротар відбив м’яча перед собою.

Але першим на добивання встиг Квасов – 2:0. Господарі не зупинилися, й на радість рідних вболівальників забили втретє. Клім Приходько, гравець на перегляді, вивів Квасова на побачення з голкіпером, й Ярослав у дотик пробив низом – 3:0. Хет-трик й звання головного герою гри!

Вітаємо нашу команду з першою перемогою на літньому зборі!

11 липня 2021 року. Контрольний матч №4. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 17:00. 900 глядачів. +32 градуси.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Кремінь» (Кременчук, Полтав. обл.) – 3:0 (1:0)

Арбітр: Анатолій Ухов (Кривий Ріг).

Асистенти арбітра: Олексій Гавеля, Владислав Чеголя (обидва - Кривий Ріг).

Голи: Ярослав Квасов, з пенальті, 19 (1:0). Ярослав Квасов, 76 (2:0). Ярослав Квасов (Клім Приходько), 83 (3:0).

«Кривбас» (Кривий Ріг): Роман Льопка (к) – Назар Маліновський, Дмитро Фатєєв (Іван Семеніхін, 62), Кирило Прокопчук, Дмитро Семенов – Клім Приходько, Ігор Яровой, Олексій Збунь (Іван Козак, 63), Максим Пирогов (Євген Ніколашин, 62), Олександр Горват – Ярослав Квасов.

Запасний: Дмитро Черниш.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

«Кремінь» (Кременчук) (стартовий склад): Віталій Мирний – Денис Бєлоусов, Данило Сидоренко, Валерій Курелєх (к), Віктор Пилипенко – Богдан Бичков, Владислав Сидоренко, В’ячеслав Орел, Максим Авер’янов, Євген Мурашов – Денис Галата.

Запасні: Денис Старченко, Тугай Алізаде, Сергій Бєлоус, Максим Навроцький, Руслан Приходько, Максим Кучеренко, Симон Галоян, Артем Товкач.

Головний тренер: Ігор Столовицький.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru