"Кривбас" - "Кремінь" 3:1

"Кривбас" - "Кремінь" 3:1}

Криворізький «Кривбас» зіграв перший контрольний матч на літніх навчально-тренувальних зборах. Нашим спаринг-партнером виступив представник Першої ліги – «Кремінь».

Наша команда заволоділа відчутною ігровою та територіальною перевагою вже з перших хвилин. Але, як це часто буває у футболі, якимось чином першою пропустила. Пройшла швидка контратака гостей, простріл з правого флангу та точний удар низом у ближній кут від Пʼятибрата – 0:1. Але криворіжцям вдалось доволі швидко відігратись. Задерака потужно пробив у ближній від себе кут з середньої дистанції – 1:1.

У подальшому «Кривбас» продовжив грати першим номером, постійно створюючи напругу біля воріт Слуцького. Один тільки Устименко до перерви мав, як мінімум три моменти, аби забити (двічі мʼяч після його ударів з другого поверху влучав у поперечину). Але відзначився тільки одного разу, коли Луньов виконав подачу з лівого флангу, та Денис таки головою пробив кіпера – 2:1.

До перерви червоно-білі мали ще безліч моментів, аби довести рахунок до більше комфортного, але не щастило у завершальній стадії. Могли забивати Луньов, Хомченовський, Татарков та навіть центральний захисник Бескоровайний. На другий тайм «Кривбас» повністю оновив склад. Відзначимо довгоочікуване повернення на поле після травми Семенова. Також зʼявились Хобленко та молодь: Хома, Карпусь, Кілєвий. А у першому таймі в парі з Бескоровайним в центрі захисту грав Вілівальд.

Друга 45-хвилинка розпочалась з атак «Кривбасу», але забити знову вдалось тільки у середині тайму. Дебелко з флангу виконав подачу на Хобленка, який точним ударом у дальній кут в дотик відзначив своє повернення до команди – 3:1. Наша команда продовжувала вести гру, на жаль, тільки більше забити не вдалось. Натомість гості провели декілька перспективних атак у відповідь, але рахунок більше не змінився.

Є перша перемога «Кривбасу» на літніх зборах. Так тримати, командо!

28 червня 2023 року. Контрольний матч №1. Кривий Ріг. Академія «Кривбас». 17:00. +22 градуси.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Кремінь» (Кременчук) – 3:1 (2:1)

Арбітр: Анатолій Ухов (Кривий Ріг).

Асистенти арбітра: Владислав Чеголя, Кирило Ісаков (обидва - Кривий Ріг).

Голи: Артем Пʼятибрат, 6 (0:1). Максим Задерака, 11 (1:1). Денис Устименко (Максим Луньов), 28 (2:1). Олексій Хобленко (Роман Дебелко), 67 (3:1).

«Кривбас» (Кривий Ріг): Андрій Кліщук (Богдан Хома, 46) – Андрій Понєдєльнік (Дмитро Семенов, 46), Володимир Вілівальд (Вʼячеслав Рябов, 46), Данило Бескоровайний (Тимур Стецьков, 46), новачок (новачок, 46) – Дмитро Хомченовський (к) (Захар Карпусь, 46), Клім Приходько (Владислав Семотюк, 46), Максим Луньов (Олексій Хобленко, 46), Микита Татарков (Тимур Кораблін, 46), Максим Задерака (Арсеній Кілєвий, 46) – Денис Устименко (Роман Дебелко, 46).

Запасних не залишилось.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Кремінь» (Кременчук) (стартовий склад): Олексій Слуцький, новачок, Данило Сидоренко, Юрій Дудник, Артем Товкач, Орест Панчишин (к), Дмитро Касімов, Андрій Савіцький, Артем Пʼятибрат, Андрій Глоба, Мирослав Трофимюк.

Запасні: Артем Голяк, Станіслав Оксененко, Денис Курʼяков, Дмитро Сабеєв, Олексій Жданович, Роман Толоха, Данило Фальковський, Андрій Кіреєв, Яков Барінов, Сімон Галоян.

Головний тренер: Роман Локтіонов.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru