"Кривбас" - "ЛНЗ" 2:0

"Кривбас" - "ЛНЗ" 2:0}

«Кривбас» у 3 турі УПЛ приймав у Кривому Розі черкаський «ЛНЗ». Це був перший домашній поєдинок нашої команди у новому сезоні. Гру активніше розпочали господарі, коли двічі у дебюті з-за меж штрафного пробивав Хомченовський, але, на жаль, невлучно.

«ЛНЗ» не відсижувався в обороні, а провів у відповідь декілька непоганих атак. Одного разу Кліщук реально вступив у гру, коли парирував на кутовий неприємний постріл низом. Вже традиційно активно матч розпочав Кожушко, який сьогодні знову діяв на вістрі. На 20 хвилині він гостро пробивав з-під захисника, але по центру й Пеньков з другої спроби мʼяча забрав.

Пішла рівна гра, обидві команди атакували: ми більше через центральну зону, черкащани – флангами. З флангу добре виконував подачу Понєдєльнік – снаряд полетів по цікавій траєкторії та ледь не опинився у воротах. Пеньков перевів сферу у поперечину. «Кривбас» все ж заволодів ініціативою під кінець тайму, та забив такий потрібний гол!

Іліч (відзначаємо котрий матч нашого хорватського новачка) справа виконав ідеальну навісну передачу на Стецькова, той скинув мʼяча головою у воротарський, звідкіля Бескоровайний (!) другим дотиком не залишив шансів голкіперу – 1:0! Гол організували центральні захисники, вихованці криворізького футболу, це надзвичайно! На хвилі успіху «Кривбас» понісся вперед забивати ще, й був близький до цього, коли Бізімана здійснив індивідуальний прохід та потужно пробивав у ближній кут – поруч зі стійкою.

Другий тайм трохи активніше розпочали гості. Кліщук виручив після важкого удару Пасіча здалеку та рикошету. Нашому воротареві довелось демонструвати класну реакцію. Криворіжці відповіли дещо пізніше гарним моментом Кожушка. Олег накрутив у карному майданчику і захисника, і воротаря, але дещо затягнув з ударом, та епізод було втрачено.

Кожушко продовжував шукати щастя біля чужих воріт. І ось він вже потужно пробиває з гострого кута - Пеньков реагує. Гості намагались відповідати майже після кожної нашої атаки. Але все ж гостріше продовжували виглядати червоно-білі. Й на 83 хвилині ми дочекались свого моменту: пройшла класна флангова атака. Хомченовський виконав подачу на Задераку. Макс ефектно в падінні головою вразив ворота - 2:0!

В кінцівці шанси забити вже були у суперника. У одному з епізодів за Кліщука навіть зіграла стійка, але «сухої» перемогою ми все ж таки досягли. Вітаємо усіх з першою домашньою звитягою в сезоні!

13 серпня 2023 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 3 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». +28 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «ЛНЗ» (Черкаси) – 2:0 (1:0)

Арбітр: Олександр Кальонов (Івано-Франківськ).

Асистенти арбітра: Максим Чертоляс (Херсон), Дмитро Запороженко (Запоріжжя).

Четвертий арбітр: Софія Причина (Львівська область).

Спостерігач арбітражу: Ігор Хіблін (Хмельницький).

Делегат УАФ: Валерій Лютий (Запоріжжя).

Голи: Данило Бескоровайний (Тимур Стецьков), 38 (1:0). Максим Задерака (Дмитро Хомченовський), 83 (2:0).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук, 7. Андрій Понєдєльнік, 13. Данило Бескоровайний, 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго, 94. Максим Задерака (99. Віктор Блізніченко, 86), 23. Хрвоє Іліч (11. Микита Татарков, 65), 8. Джихад Бізімана (6. Клім Приходько, 64), 14. Максим Луньов (27. Роман Дебелко, 80), 10. Дмитро Хомченовський (к), 78. Олег Кожушко (22. Юрій Вакулко, 80).

Запасні: 30. Володимир Маханьков, 1. Богдан Хома, 2. Вʼячеслав Рябов, 45. Володимир Вілівальд, 18. Денис Устименко, 15. Данило Гончарук.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«ЛНЗ» (Черкаси): 94. Герман Пеньков, 10. Віталій Бойко, 71. Максим Лопирьонок (к), 34. Назарій Муравський, 70. Владислав Наумець (7. Сергій Шестаков, 56), 17. Денис Норенков, 9. Максим Прядун, 77. Антон Савін (11. Геннадій Пасіч, 57), 95. Петро Стасюк (23. Олександр Насонов, 56),  27. Іван Тищенко (16. Денис Олійник, 46), 8. Владислав Хамелюк (29. Назарій Нич, 74).

Запасні: 72. Кірілл Самойленко, 28. Сергій Копил, 20. Олег Тарасенко.

Головний тренер: Олександр Ковпак.

Попередження: Данило Бескоровайний, 28 - Назарій Муравський, 57.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

@fc_kryvbas КРИВБАС - ЛНЗ Огляд від @ROMA ERVI Особливий гість @Boba_Messi ♬ оригинальный звук - ФК КРИВБАС \\\\\\ FC KRYVBAS

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru