"Кривбас" - "Львів" 0:0

"Кривбас" - "Львів" 0:0}

Третій календарний матч VBET Ліги криворізький «Кривбас» проводив проти ФК «Львів». Перший «домашній» матч у сезоні наш клуб присвятив памʼяті пʼяти загиблих у війні проти рашистів криворізьких ультрас. Гра відбулась на головній арені України - гостинному НСК «Олімпійський», на якій замайорів прапор з емблемою червоно-білих.

Допомогти сімʼям наших героїв

Щодо цікавинок стартового складу, то Кліщук дебютував за «Кривбас» у офіційних матчах, а от Сарнавський залишися на лавці запасних. А досвідчений універсал Рябов вийшов на правому фланзі захисту. У заявка на гру потрапив молодий Ухань, захисник U-19. Пропускав матч через вилучення у минулому турі Татарков.

Перший удар в матчі залишився за гостями, які заробили штрафний в метрах 30 від воріт. Постріл капітана містян Буська прийшовся у сітку із зовнішнього боку. Через декілька хвилин знову ж таки з-за меж штрафного стріляв Мильченко – Кліщук на місці. «Кривбас» відповів невдовзі, коли на хорошій ударній позиції після подачі з флангу опинились Хобленко та Волошин. Але останній завадив першому пробити, й епізод завершився нічим.

Наша команда до середини тайму заволоділа мінімальною ігровою перевагою й провела ще декілька хороших атак. Двічі небезпечно було після проходів активного Волошина. Спершу він трошки затягнув з передачею одразу на двох партнерів й момент було втрачено. А потім сам вже міг пробивати майже впритул, але захисник у останній момент зняв мʼяча з ноги.

Перший по-справжньому небезпечний момент виник на 31 хвилині у наших воріт. Нич вирвався майже віч-на-віч із Кліщуком, але пробив, на щастя, повз ворота. У ці хвилини «Львів» заграв дещо гостріше. Й декілька подач з кутових та флангових передач створили реальну загрозу воротам Кліщука, але захисники відіграли надійно, буквально лягаючи під усі намагання суперників пробити. На 35 хвилині непоганий рейд здійснив Якимець, колишній гравець команди суперника, але його потужний постріл виявився дуже неточним.

Юрій Вернидуб, який, до речі, нарешті повернувся на тренерський місток після дискваліфікації, зробив зміни у складі в перерві. Вийшли свіжі Устименко та Кораблін, пішли Понєдєльнік й Рябов. Початок другого тайму: і знову ж таки багато боротьби за мʼяч, мінімум гольових моментів біля обох воріт. Час йшов, а рахунок не змінювався. Численні флангові подачі «Кривбасу» результату не приносили – надійно у воротарському діяв Ільющенков.

Криворіжці продовжували володіти перевагою, от тільки бодай створити хороший момент ніяк не вдавалось. На останніх хвилинах основного часу ініціативу у свої руки узяв капітан Хомченовський, але його удару на виконання забракло влучності. 0:0 - криворіжці набирають перші очки в сезоні.

 

4 вересня 2022 року. Чемпіонат України-2022|2023. Vbet Ліга. 3 тур. Київ. НСК «Олімпійський». +20 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – ФК «Львів» (Львів) - 0:0

Арбітр: Анатолій Абдула (Харків).

Асистенти арбітра: Денис Сердюк (Полтава), Євген Гашков (Чернівці).

Четвертий арбітр: Володимир Новохатній (Київ).

Спостерігач арбітражу: Олег Деревінський (Київ).

Делегат УАФ: Ярослав Деревʼянко (Дніпро).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук - 24, Володимир Якімець, 5. Тимур Стецьков, 15. Віталій Вернидуб, 2. В’ячеслав Рябов (97. Тимур Кораблін, 46) - 50. Дмитро Семенов, 19. Назар Волошин, 10. Дмитро Хомченовський (к), 44. Євген Банада (13. Іван Зотько, 80), 7. Андрій Понєдєльнік (18. Денис Устименко, 46) - 9. Олексій Хобленко (27. Роман Дебелко, 65).

Запасні: 23. Богдан Сарнавський, 1. Богдан Хома, 25. Драган Ловріч, 75. Гліб Попчук, 88. Ілля Ухань, 17. Владислав Семотюк, 22. Денис Шевченко.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Львів» (Львів): 31. Олександр Ільющенков, 99. Назарій Нич (9. Артур Ременяк, 76), 21. Андрій Якимів (4. Артем Вовкун, 85), 3. Назарій Муравський, 77. Максим Грисько, 22. Андрій Бусько (к), 23. Михайло Шишка (15. Борис Крушинський, 63), 33. Артем Мильченко, 8. Віталій Бойко, 11. Владислав Бугай (7. Богдан Мишенко, 63), 73. Олександр Васильєв.

Запасні: 33. Іван Пономаренко, 26. Роман Никитюк, 45. Максим Сасовський, 2. Василь Танчак, 19. Роман Михайлів.

Головний тренер: Олег Дулуб.

Попередження: Євген Банада, 76. Іван Зотько, 90+3 - Андрій Якимів, 36.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru