"Кривбас" - "Метал" 0:0

"Кривбас" - "Метал" 0:0}

У центральному матчі 11 туру групи Б у Другій лізі зійшлися «Кривбас» і «Метал». Обидві команди розраховують на перемогу в чемпіонаті, але зараз трохи ближче до неї харків'яни, які є одноосібним лідером.

В дебюті перший удар по воротам залишився за криворіжцями. Рябов наважився на постріл здалеку - м'яч ледь не залетів у дальню дев'ятку, ще й після рикошету. «Метал» поступово заволодів територіальною ініціативою. Гостро прострілював з правого флангу Фомін - Льопка був першим на м'ячі. Гості діяли біля своїх воріт дуже щільно, та до 20 хвилини не давали шансів нашим хлопцям.

На 23 хвилині на дальній стійці після навісу не угледіли за Кравченко, але той, на щастя пробив повз ворота. Харків'яни заробляли багато кутових, тож постійні навісні передачі таїли загрозу воротам Льопки. Перший більш-менш гострий момент виник біля воріт гостей на 35 хвилині, коли після кутового у карному майданчику підштовхнули Рябова, але арбітр не звернув увагу на епізод. Обидва суперника діяли обережно, розуміючи ціну будь-якої помилки.

На 40 хвилині «Кривбас» заробив небезпечний стандарт на правому фланзі. Однак м'яч після подачі Дедяєва прилетів прямісінько до Денчука. Перед свистком на перерву нам вдалася швидка контратака, та удар головою Чернія, але без проблем для Денчука.

Другий тайм розпочався з моменту «Метала». Дали пробити з району 11-метрової позначки Фоміну, але Льопка зробив сейв! Нехтій через деякий час міг забивати після контратаки та удару з другого поверху, але Льопку на лінії воріт підстрахував Рябов! «Метал» знову почав діяти першим номером. Й навіть забив, але один з асистентів арбітра зафіксував справедливий офсайд.

У середині таймі «Кривбас» отримав небезпечний стандарт, але Дедяєв влучив у стінку. Було зрозуміло, що в такому напруженому матчі все йде до голу. Супернебезпечний момент «Кривбас» отримав на 83 хвилині після проходу по флангу свіжого Берко. Григорик пробивав практично в притул, але Денчук якимось дивом парирував шкіряного... А добити не дав захисник.

Гості відповіли гостро: Рязанцев виконував удар зі стандарту - Льопка потягнув м'яча із ближньої дев'ятки. Гру гості закінчували вдесятером після вилучення Поступаленка, але вирвати перемогу не вдалося. У підсумку 0:0, бойва нічия.

15 листопада 2020 року. Чемпіонат України-2020/2021. Друга ліга. Група Б. 11 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 14:00. Без глядачів. +7 градусів. Поле - 3.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Метал» (Харків) - 0:0

Арбітр: Ярослав Пєсоцький (Суми).

Асистенти арбітра: Микола Кузьменко, Сергій Старча (обидва - Київ).

Четвертий арбітр: Анатолій Ухов (Кривий Ріг).

Спостерігач арбітражу: Анатолій Харахайчук (Кременчук).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 41. Роман Льопка, 12. Богдан Сокол, 3. Володимир Заїменко, 75. Гліб Попчук, 89. Андрій Дедяєв, 2. В'ячеслав Рябов (8. Ігор Яровой, 90+2), 5. Олександр П'ятов (25. Андрій Григорик, 73), 9. Олександр Мішуренко, 88. Костянтин Черній (11. Віктор Берко, 78), 18. Олександр Горват (7. Ігор Бука, 90+3), 22. Олександр Гуськов (23. Андрій Ременюк, 67).

Запасні: 1. Кирило Злотар, 31. Дмитро Черниш, 45. Арсеній Процишин, 19. Ігор Коцюмака, 13. Андрій Голуб, 10. Андрій Шмат, 71. Євген Кателін.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

«Метал» (Харків): 75. Артур Денчук, 3. Владислав Кравченко (17. Єгор Демченко, 62), 24. Віталій Федорів, 2. Олександр Мизюк, 30. Папа Гуйе, 22. Сергій Люлька, 6. Андрій Ралюченко, 14. Антон Поступаленко, 7. Владислав Нехтій (88. Євген Рязанцев, 76), 34. Володимир Танчик, 86. Руслан Фомін (к) (11. Євген Лозовий, 90).

Запасні: 1. Данило Каневцев, 23. Микола Ярош, 21. Максим Багачанський, 9. Сергій Давидов, 10. Сергій Романов.

Головний тренер: Олександр Кучер.

Попередження: Олександр Горват, 26. Гліб Попчук, 70. Богдан Сокол, 86 - Антон Поступаленко, 41. Олександр Мизюк, 73. Єгор Демченко, 90+3.

Вилучення: Антон Поступаленко («Метал»), 90+3 (друге попередження).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru