"Кривбас" - "Металіст" 1:1

"Кривбас" - "Металіст" 1:1}

Останній спаринг на третьому зборі криворізький «Кривбас» провів проти ще одного дебютанта УПЛ – харківського «Металіста».

На 10 хвилині після подачі з лівого флангу Коркішко пробивав з-під захисника, й ледь не влучив під поперечину – на щастя, вище. «Кривбас» відповів на 15 хвилині, коли з перспективного стандарту стріляв Стецьков – Рибка на місці. На 19 хвилині пройшла флангова атака суперника: Підлепенець отримав м'яча на куті карного майданчика, й ударом у ближній кут застав зненацька Кліщука – 0:1.

Червоно-білі пішли в атаку, й мали дві непогані можливості, аби забити у відповідь. Устименко пробивав з гострого кута – поруч зі стійкою, а у аналогічному епізоді пізніше стріляв, здається, Хомченовський – Рибка забрав снаряд. Команди проводили обопільні атаки, але гострішими не вістрі були саме наші футболісти. З непоганої позиції на 34 хвилині пробивав Семенов, але влучив у опонента.

На 59 хвилині Волошин вийшов на хорошу ударну позицію, але з його потужним ударом під поперечину дивом впорався воротар. Рівна гра, багато боротьби, мінімум гостроти біля обох воріт – тільки цим запам'яталась середина другого тайму. На 70 хвилині сильно з середньої дистанції стріляв Кораблін, який у перерві вийшов на заміну, але голкіпер впорався.

Після 70 хвилини червоно-білі буквально «зачинили» «Металіст» на його половині поля. На 80 хвилині Шевченко прицільно пробивав у дальній кут – трохи неточно. Й все ж таки натиск криворіжців дав своє. На останніх хвилинах пройшла передача у карний майданчик (Татарков віддавав, Кораблін хитро пропустив): Хобленко вправно обіграв захисника й потужно пробив під поперечину – 1:1.

6 серпня 2022 року. Контрольний матч №6. +29 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Металіст» (Харків) – 1:1 (0:1)

Голи: Євген Підлепенець, 19 (0:1). Олексій Хобленко (Микита Татарков), 90 (1:1).

«Кривбас» (Кривий Ріг): Андрій Кліщук, Роман Дебелко (Тимур Кораблін, 46), Віталій Вернидуб, Іван Зотько, Тимур Стецьков (Гліб Попчук, 64), Дмитро Семенов (В’ячеслав Рябов, 57), Андрій Понєдєльнік (Денис Шевченко, 64), Микита Татарков, Дмитро Хомченовський (к), Назар Волошин, Денис Устименко (Олексій Хобленко, 64).

Запасні: Богдан Хома, Євген Опанасенко.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Металіст» (Харків): Олександр Рибка (Орест Костик, 46), Юрій Романюк (Михайло Мудрик, 46), Олександр Авраменко, Віталій Федорів (к) (Данило Приходько, 60), Олександр Каплієнко (Данило Кайдалов, 46), Сергій Панасенко (Саймон, 46), В’ячеслав Танковський (Андрій Ралюченко, 46), Єгор Демченко (Алекс Чідомере, 46), Євген Підлепенець (Данило Книш, 46), Єгор Картушов (Микита Тепляков, 46), Дмитро Коркішко (Максим Багачанський, 46).

Запасних не залишилось.

В. о. головного тренера: Олег Ратій.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru