"Кривбас" - "Металіст" 2:0

"Кривбас" - "Металіст" 2:0}

«Кривбас» у 28 турі УПЛ у Кривому Розі приймав вдома харківський «Металіст». Це була заключна домашня зустріч червоно-білих у дебютному сезоні УПЛ. Справжня злива ледве не зірвала поєдинок, адже початок зустрічі довелось перенести на дві години. Велика вдячність усім працівникам, як стадіону, так і клубу, які допомогли подолати наслідки негоди та привести поле до нормального стану.

Щодо гри, то вперше з перших хвилин в сезоні на поле вийшов Семотюк, який зайняв позицію опорника. Ми розпочали гру доволі активно. Мали багато моментів вже у дебюті, але забити ніяк не вдавалось. Вже на перших хвилинах Соса опинився на хорошій ударній позиції, але пробив поруч зі стійкою. Пізніше той же Соса вже стріляв після флангової подачі – рикошет, й вище воріт.

Криворіжці нагнітали, гра йшла на одній половині поля. Виривався на побачення з Єрмоловим Дебелко, але в останній момент мʼяч з-під ноги Романа вибив захисник. Згодом наш форвард небезпечно пробивав з другого поверху після кутового – трохи неточно. «Металіст» до середини тайму зовсім нічим не запамʼятався. Навіть гра на контратаках гостям не вдавалась. Лише на 36 хвилині відбувся перший удар по воротам Кліщука.

Прядун стріляв доволі гостро – й Андрію довелось добряче попрацювати, аби вберегти свої ворота від голу. Але, навіть не дивлячись на цей рідкий спалах активності харківʼян, «Кривбас» продовжував володіти доволі відчутною перевагою. Й у кінцівці тайму таки досяг свого! Пройшла атака лівим флангом. Дібанго виконав ідеальну подачу на дальню стійку, звідкіля активний Соса ударом головою відправив мʼяча у ближній кут – 1:0! Вітаємо Даніеля з дебютним голом у складі червоно-білих!

З початком другого тайму ситуація на полі не змінилась. Криворіжці атакують, суперник захищається. Але без особливо небезпечних моментів біля воріт гостей. І все ж таки у середині тайму нашій команді вдалось подвоїти рахунок! Капіч отримав мʼяча біля карного майданчика суперника, змістився ближче до центру - під удар лівою, та низом поклав снаряд у дальній кут – 2:0! Шостий гол Ріфета у сезоні! Харківʼяни продовжували грати від оборони навіть за такого рахунку.

Але мали свій напівшанс, коли Наумець неприємно для Кліщука пробивав з меж штрафного у ближній кут - наш воротар на місці. У кінцівці Юрій Вернидуб дав можливість за комфортного рахунку пограти молоді: вийшли Корбалін, Карпусь та Шевченко. Також раніше після паузи, повʼязаної з травмою, на поле вийшов Татарков. З поверненням!

Наша команда спокійно довела матч до перемоги, маючи про цьому ще декілька шансів, аби забити (наприклад, момент Шевченка, який пробивав впритул, але влучив у захисника). Вітаємо усіх наших вболівальників з цим успіхом!

25 травня 2023 року. Чемпіонат України-2022/2023. VBET Ліга. 28 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». +20 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Металіст» (Харків) – 2:0 (1:0)

Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ).

Асистенти арбітра: Тарас Клименко (Хмельницький), Дмитро Оганєсян (Луганськ).

Четвертий арбітр: Клим Заброда (Суми).

Спостерігач арбітражу: Валерій Курганов (Черкаси).

Делегат УАФ: Валерій Лютий (Запоріжжя).

Голи: Даніель Соса (Іван Дібанго), 42 (1:0). Ріфет Капіч, 71 (2:0).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук - 7. Андрій Понєдєльнік, 13. Данило Бескоровайний, 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго (39. Євген Опанасенко, 88) - 17. Владислав Семотюк (11. Микита Татарков, 65), 8. Ріфет Капіч (77. Захар Карпусь, 88), 10. Дмитро Хомченовський (к), 14. Максим Луньов (97. Тимур Кораблін, 88), 9. Даніель Соса (22. Денис Шевченко, 82) - 27. Роман Дебелко.

Запасні: 23. Богдан Сарнавський, 1. Богдан Хома, 45. Володимир Вілівальд, 92. Арсеній Кілєвий.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Металіст» (Харків): 96. Даніїл Єрмолов, 31. Богдан Порох (2. Олександр Мизюк, 84), 33. Роберто Коррал, 5. Олександр Ніколишин, 44. Кирило Влага, 6. Андрій Ралюченко (21. Максим Багачанський, 84), 17. Єгор Демченко (к), 70. Алекс Чідомере (4. Ігор Чайковський, 72), 88. Євгеній Рязанцев (11. Єгор Картушов, 72), 10. Владислав Наумець, 9. Максим Прядун (7. Дмитро Коркішко, 72).

Запасні: 99. Орест Костик, 13. Олексій Горяінов, 25. Кирило Дігтярь, 59. Данило Кайдалов, 53. Геннадій Синчук, 28. Самуел, 8. Сергій Панасенко.

В. о. головного тренера: Періца Огнєновіч.

Попередження: Максим Луньов, 29. Владислав Семотюк, 51. Денис Шевченко, 90+2.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru